Saltele 

 • Saltele ortopedice

  Saltelele ortopedice se impart in doua mari categorii: saltele cu arcuri si saltele cu spuma.

  Printre avantajele saltelelor ortopedice cu arcuri se regasesc : o buna sustinere a coloanei vertebrale, independenta fata de partener, circulatie optima a aerului in inteiorul saltelei si nu in ultimul rand rezstenta mare in timp.

  Saltelele cu spuma au ca principal rol un suport suplimentar si un confort deosebit pentru cei care au dureri de spate. In aceasta categorie cele mai bune saltele sunt cele dn spuma poliuretanica.

 • Saltele superortopedice

  Daca aveti probleme cu spatele va recomandam sa folositi doar saltele superortopedice. Acestea sunt realizate prin tehnologii de productie moderne si reprezinta o inspirata alegere pentru a ne oferi un plus de confort, care se va reflecta mai devreme sau mai tarziu in starea noastra de bine. Saltelele superortopedice ce intra in gama produselor economice, imbinand cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. Acestea fac parte din gama produselor mediu-economice. Elasticitatea la aceste saltele superortopedice este combinata cu rezistenta.

 • Saltele Pocket

  Saltelele cu arcuri impachetate individual sistem pocket spring ofera un confort sporit atat tie cat si partenerului tau. Sistemul cu arcuri impachetate individual pocket spring al acestor saltele confera o rezistenta si durabilitate sporita datorita arcurilor pozitionate individual impachetate in buzunare proprii permitand astfel miscarea individuala a fiecarui arc. Prin urmare cu salteaua pocket spring miscarile unei persoane nu influenteaza cealalta persoana creand astfel un confort sporit.

 • Saltele memory

  Saltelele Memory sunt facute din spuma vascoelastica, care este realizata din poliuretan de mare densitate. Aceste saltele memory cu spuma sunt considerate saltele inteligente deoarece acestea identifica nevoile corpului omenesc si actioneaza in consecinta. Proprietatea principala o reprezinta faptul că fiind sensibila la temperatura, se adapteaza formei corpului pe masura ce acesta o incalzeste. Investind intr-o saltea de calitate, investesti in sanatatea ta. Cumpara saltelele memory si te vei trezi odihnit in fiecare dimineata.

 • Top saltele

 • Saltele ieftine

  In magazinul nostru gasiti saltele ieftine si bune. Va recomandam sa alegeti pe cele mai bune saltele care va vor oferi un somn de calitate. Cu un raport calitate pret exceptional saltelele din categoria saltele ieftine sunt cea mai inteleapta alegere pentru cei ce doresc sa aiba un somn linistit si confortabil dar nu dispun de un buget generos sau care doresc sa faca economii dar fara a face prea multe compromisuri in ceea ce priveste calitatea..

pe pagina
Se afiseaza 25 - 36 din 1007 articole
Se afiseaza 25 - 36 din 1007 articole