Mobilier dormitor 

 • Paturi

  Pentru ca ne gandim la nevoile tale iti punem la dispozitie o gama diversificata de paturi ieftine pentru a-l alege pe cel potrivit familiei tale. Poti alege paturi ieftine de cea mai buna calitate. Un pat perfect trebuie sa fie confortabil, comod, practic si sa combine cat mai bine elementele functionale cu cele estetice. De aceea, patul are un rol esential fie ca este cel din dormitorul matrimonial, dormitorul copiilor sau alta camera din casa noastra.Nu mai astepta! Comanda acum un pat din categoria paturi si nu vei regreta investitia facuta!

 • Dulapuri

  Dulapuri de haine si nu numai, daca ai nevoie de un spatiu de depozitare pentru hol, dormitor sau dressing noi va punem la dispozitie o selectie de dulapuri de calitate la un pret accesibil. Cu dimensiuni diverse. Gama noastra se concentreaza pe calitate, eleganta, dorind sa ofere camerei dumneavoastra un aer modern si elegant. Cu usi glisante sau cu usi clasice cu sertare sau fara, fabricate din materiale rezistente si usor de intretinut, practice si spatioase.

 • Somiere

  Somierele pentru pat vin la un pret accesibil cu o rezistenta sporita care previn mucegaiul si acarienii care nu se deformeaza in timp. Somiera constituie o parte importanta in protejarea saltelei, de aceea ai nevoie de somiere de calitate care sa reziste in timp si sa puna in evidenta proprietatile saltelei. Ele sunt prevazute cu rama metalica rigidizata la mijloc care previne deformarea si lamelele elastice din fag tratate termic presate curbat care nu se deformeaza in timp.

  Somierele oferite de noi sunt deja un trend in epoca moderna. Drimus va ofera somiere cu dimensiunile: 140x200, 160x200 si 180x200

  Achizitionarea unei somiere va mari durata de viata a saltelei dumneavoastra.

 • Comode dormitor -...

 • Noptiere

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 256 articole
Se afiseaza 1 - 12 din 256 articole