Mobilier copii 

  • Mobila camera copii

    Stim ca mobila din camera copilului va pune probleme si de aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama de mobilier special creat pentru camera copii.Copiii, fie ca impart sau nu camera cu cineva, au nevoie ca mobila care sa contina spatii de depozitare si de studiu mai mari si neaparat de un loc de socializare, pentru primirea oaspetilor. Fie ca iti doresti doar un pat, un sifonier sau un set de mobilier complet pentru un dormitor, noi iti venim in ajutor cu o serie de modele indraznete de mobila pt copii. Mobila camera copii - mobilier camera copiilor.

  • Scaune birou pentru copii

    Scaune birou special create pentru copii. Ofera copilului tau o pozitie la birou cat mai corecta cu un scaun special creat pentru el. Scaunele de birou pentru copii culori si modele diverse, rezistente si confortabile, reglabile pe inaltime, ce creeaza confortul si linistea necesara pentru invatat. Un scaun pentru copii este alegerea parintilor care stiu cat de importanta este pozitia corecta la birou pentru dezvoltarea armonioasa a copilului. Atunci cand vor sta pe un astfel de scaun, copii se vor simti confortabili si relaxati, iar temele vor fi facute cu seriozitate.

  • Saltele patuturi copii

    Dezvoltarea armonioasa a copilului depinde in mare masura de calitatea somnului. Coloana vertebrala a unui copil sau adolescent este foarte fragila si întrebuinţarea unei saltele inadecvate poate duce la deformări grave, drept care este recomandat ca produsele destinate lor sa asigure o pozitionare corecta a corpului. Puteti alege dintr-o gama variata de saltele pentru copii cu structura interioara cu arcuri tip plasa sau impachetate individual si cu structura din latex, spuma poliuretanica si memory foam.

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 179 articole
Se afiseaza 1 - 12 din 179 articole