Mese 

 • Mese cafea

  Sunt mese cafea fabricate din sticla cu picioare metalice sau din lemn. Analizeaza oferta noastra si alege modelul preferat. Ofera stil casei tale alegand din oferta noastra de mese cafea pe cea mai frumoasa. Mese cu forme diferite, capabile cu usurinta sa atraga atentia si sa lumineze camera. Masute cafea practice cu design modern sau clasic, din sticla sau din lemn pentru living, sufragerii, bucatarii, la preturi avantajoase. Profita acum si alege din oferta noastra de mese pe cea care ti se potriveste.

 • Mese sticla

  Te gandesti sa oferi un suflu nou livingului? Ce ai zice de o masa indrazneata si cu un design cochet. Orice ati spune, in living se potrivesc mese de sticla. Sunt aspectuoase si completeaza in mod fericit orice stil. Transparenta meselor de sticla va da impresia ca obiectele plutesc in aer, astfel conferind incaperii un plus de rafinament si suprarealism. Clientul este foarte important pentru noi, de aceea, iti oferim, in categoria mese sticla, o selectie speciala de mese cu blatul din sticla, mese cafea si seturi de mese la cele mai avantajoase preturi! Nu rata oferta de mese!

 • Mese pliante

  Mesele pliante sunt ideale pentru aniversari si evenimente alaturi de prieteni sau familie.

  Daca nu dispuneti de mult spatiu in livingul sau bucatarie dvs., iar o masa ocupa prea mult loc, atunci masa plianta este solutia cea mai buna: se pliaza si se depoziteaza cu usurinta, ocupand un spatiu foarte mic. In plus, atunci cand nu este extinsa masa plianta poate fi folosita si ca suport pentru diverse obiecte decorative, reviste sau carti.

  Va puteti alege o masa pentru 6, 8, 10, sau chiar 12 persoane.

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 48 articole
Se afiseaza 1 - 12 din 48 articole