Mese 

 • Mese cafea

  Sunt mese cafea fabricate din sticla cu picioare metalice sau din lemn. Analizeaza oferta noastra si alege modelul preferat. Ofera stil casei tale alegand din oferta noastra de mese cafea pe cea mai frumoasa. Mese cu forme diferite, capabile cu usurinta sa atraga atentia si sa lumineze camera. Masute cafea practice cu design modern sau clasic, din sticla sau din lemn pentru living, sufragerii, bucatarii, la preturi avantajoase. Profita acum si alege din oferta noastra de mese pe cea care ti se potriveste.

 • Mese pliante

  Mesele pliante sunt ideale pentru aniversari si evenimente alaturi de prieteni sau familie.

  Daca nu dispuneti de mult spatiu in livingul sau bucatarie dvs., iar o masa ocupa prea mult loc, atunci masa plianta este solutia cea mai buna: se pliaza si se depoziteaza cu usurinta, ocupand un spatiu foarte mic. In plus, atunci cand nu este extinsa masa plianta poate fi folosita si ca suport pentru diverse obiecte decorative, reviste sau carti.

  Va puteti alege o masa pentru 6, 8, 10, sau chiar 12 persoane.

 • Mese living

  Living-ul este camera principala a unei locuinte ,un spatiu frecvent ocupat si deschis pentru invitati. Acesta trebuie organizat si decorat astfel incat sa fie placut, confortabil si util.  

  Masa de living poate fi realizata din lemn sau PAL, dar pentru a moderniza si ilumina spatiul puteti folosi o masa cu blat din sticla transparenta. 

  Cele mai practice sunt mesele dreptunghiulare si ovale pentru ca se incadreaza usor in orice stil si sunt potrivite familiilor mai numeroase.

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 133 articole
Se afiseaza 1 - 12 din 133 articole