Top saltele memory 5 cm

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Dormitul pe o suprafata proasta poate avea consecinte grave pentru corpul si starea de spirit. Lipsa somnului poate transforma orice zi normala intr-una neplacuta. Daca dormi pe o saltea incomoda, asteapta un moment inainte de a o arunca, pentru ca atunci vei descoperi cum un topper te poate ajuta sa-ti imbunatatesti odihna.

Un topper sau saltea de top este un element captusit in general cu spuma de memorie, avandintre 4 si 7 centimetri grosime, care este plasat pe saltea pentru a creste confortul. Este adesea folosit pentru a compensa un pat care este prea moale, prea ferm sau ca o modalitate de a prelungi viata unui pat care devine incomod. In cele mai multe cazuri, acestea sunt destul de economice,in comparatie cu o saltea noua.

Saltelele dure si ferme tind sa beneficieze mai mult de prezenta unui topper. Utilizarea acestuia pentru saltea, pe un pat mai dur sau uzat ofera o alternativa rapidasi temporara. Acesta este conceput pentru a oferi un confort mai mare asupra corpului si pentru a oferi un o stare de bine,in cele mai multe cazuri.

Recomandam saltea spuma, top saltea spuma, fermitate medie,saltea ortopedica memory, saltele cu arcuri individuale, saltele cu spuma si nivel de fermitate variat.


TOP saltele memory 5 cm – solutia pentru persoanele care impart salteaua

Chiar daca aveti o saltea de buna calitate, topper-ul potrivit il poate completa. Aceeasi saltea, chiar daca este buna, poate fi confortabila pentru unii oameni, dar pentru altii poate ca nu este asa. Dacaimpartiti un pat si acesta este cazul dumneavoastra., puteti plasa o saltea deasupra uneia dintre jumatati pentru a rezolva problema si pentru a satisface nevoile ambelor parti.

Alegeti de la noi si saltelele ortopedice, saltele superortopedice, saltele pentru copii, saltele cu arcuri pocket.

TOPUL de saltea - Prelungirea duratei de viata a saltelei

Prelungirea utilizarii unei saltele este posibila prin adaugarea unui topper cu spuma de memorie, pe ea. Veti avea parte de mai putina uzare si de un cost mult mai redus, comparativ cu o saltea noua. Atunci cand alegeti un topper, ar trebui sa luati in considerare aceleasi criterii ca atunci cand alegeti o saltea. La Drimus, le aveti in diferite tipuri de materiale si niveluri de fermitate.

Uneori este o preferinta personala, de exemplu, daca va place sa dormiti pe o suprafata mai dura, dar patul dumneavoastra este mai moale decat doriti. In acest caz, va sugeram sa alegeti achizitionarea unui topper pentru somn relaxant, care va oferi o fermitate mai mare a saltelei, modificand complet efectul asupra odihnei. Daca, dimpotriva, sunteti in cautarea de a reduce duritatea, tot cu un top cu spuma, veti obtine un sentiment mai moale in odihna.

Un topper cu spuma si strat de confort (pentru sustinerea coloanei vertebrale), de inalta calitate va poate transforma economic salteaua intr-una care va ofera un somn lung si linistit. Va recomandam ca inainte de a cumpara unul, sa identificati problemele pe care le aveti cu patul, ce anume va displace atunci cand va asezati.

Avem topper tratat antialergic si antibacterian, saltele care nu pun presiune din zona umerilor, modele de saltele care se muleaza pe formele corpului, saltele latex si mai multe tipuri de saltele.  


Optiunea perfecta daca locuiti cu chirie sau daca aveti mai multe locuinte - pentru un somn linistit


Daca locuiti cu chirie si nu puteti inlocui patul, investitia intr-un topper pentru o pozitie confortabila de somn devine o necesitate. In acelasi mod in care este o solutie foarte economica sa-l includeti in alta locuinta pe care o detineti, in cazul in care veti merge in timpul sarbatorilor si veti fi acolo doar cateva zile sau saptamani. Adesea, oamenii cred ca au gasit salteaua cu fermitate perfecta, dar dupa cateva luni isi dau seama ca nu este asa, iar solutia ramane achizitionarea unui top cu spuma memory.

Incorporarea unui top pentru saltea calitate superioara este o alegere perfecta pentru a-i oferi o fermitate mai mare sau mai mica. Investitia intr-un topper merita, fiind o optiune numai buna de luat in calcul atunci cand, fie nu vreti sa schimbati salteaua sau ati schimbat-o, dar va nemultumeste. Un top saltea, din spuma memory este o modalitate excelenta de a va imbunatati calitatea odihnei, dar si vechea saltea.

Verificati si preturile noastre bune pentru salteaua ortopedică, saltea super ortopedica, cu arcuri impachetate, cu spumă poliuretanică, protecții saltea.

Produsul a fost adauga in lista de dorinte