Top saltele 10 cm

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Topperele din spuma poliuretanica de 10 cm sunt alcatuite dintr-o singura bucata de burete fara arcuri, care vor oferi un confort deosebit. Rolul acestor saltele suplimentare este de a va transforma salteaua veche sau canapeaua incomoda intr-o suprafata comoda si relaxanta.

Topperele din spuma poliuretanica de 10 cm sunt tratate impotriva mucegaiului si acarienilor.

In Statele Unite ale Americii, precum si in Europa, se utilizeaza la scara larga topper-ul pentru saltea. Acesta sunt deosebit de apreciate pentru avantajele pe care le ofera, la un pret accesibil. Stim faptul ca saltelele cu spuma memory au un cost putin mai ridicat, ceea ce ne poate impiedica sa le achizitionam.

Insa, in zilele noastre, putem avea acces la un topper, cu un buget redus, comparativ cu alternativa de a schimba vechea saltea sau pe cea recent cumparata. Desi sunt persoane care il folosesc drept protectie pentru saltea, de fapt, acesta, ofera numeroase beneficii. Acesta poate avea dimensiunea inaltimii variate, minim 4 centimetri. Materialele din care sunt confectionate difera, insa cel mai adesea sunt preferate cele cu spuma de memorie.

Vezi si oferte saltea ortopedică, saltea spuma memorie, saltea ortopedica memory, top saltea 80x200 spuma, saltele din latex.


Care sunt avantajele utilizarii unui top saltele?

Creste durabilitatea saltelei cu un topper saltele, oferind un confort sporit


Folosirea unui topper pentru saltea, este modul corect de a creste durata de viata a acesteia. In fiecare noapte, cand mergem la culcare, salteaua sufera treptat deteriorari si deformari, care produc tensiune in corpul nostru, fara sa ne dam seama, de cele mai multe ori. Acest lucru va avea inevitabil, un impact asupra calitatii odihnei noastre.

Prin utilizarea unui top de saltea, incorporăm un strat suplimentar la suprafata saltelei. Acesta va fi cel care primeste cea mai mare parte a greutatii si a presiunii corpului nostru. Astfel, putem proteja salteaua, prin adaugarea unui topper, iar salteaua noastra va fi in conditii optime pentru un timp mai indelungat. 

Descoperiti si preturile avantajoase pentru top saltea cu spuma, saltea 160x200, top saltea 200x200 spuma, top saltea 180x190 spuma, topper saltea memory.  

Permite aerisirea saltelei

In timpul noptii, corpul nostru emite umiditate. Utilizarea unei saltele care are materiale respirabile, ce facilitează intrarea si iesirea libera a aerului, pe suprafata de odihna, impiedica aceasta umiditate sa se strecoare in interiorul saltelei noastre si sa o deterioreze. Buna circulatie a aerului are o importanta deosebita pentru evitarea transpiratiei, mai ales pe cea din timpul noptii.

Top saltea calitate superioara - Este foarte igienic, oferind un confort deosebit

Utilizarea unui topper pentru saltea previne contactul bacteriilor, acarienilor si a pielii moarte ce se acumuleaza pe saltea. In multe cazuri, topper-ul este detasabil, ceea ce il face usor de spalat si igienizat. Insa, in situatiile in care nu vine prevazut cu o husa, acesta se poate duce la centrele de curatat profesional, fiind foarte usor de manevrat.

Oferim preturi avantajoase pentru saltele de dormit, top saltea 180x200 spuma 10cm, husa detașabilă și lavabilă, topperul din spuma poliuretanica, saltea super ortopedica.

Pret mai mic decat al unei saltele. Imbunatateste calitatea somnului


Fie ca urmare a deteriorarii datorate utilizarii zilnice, o deformare a spumei, a elasticiei sau ca urmare a intretinerii deficitare a saltelei, care a accelerat deteriorarea acesteia, schimbarea unui top este de obicei mult mai ieftina decat schimbarea intregii saltele. Consideram achizitionarea unui topper mult mai avantajoasa decat cumpararea unei saltele noi, care poate avea chiar si un cost de trei ori mai mare decat cel al unui top.

Topper materialele de calitate - Usor de manevrat

De multe ori, nu stim daca atunci atunci cand mergem in vacanta, patul in care vom dormi, va fi confortabil sau incomod. Pentru a fi precauti, putem lua cu usurinta un topper, acesta fiind usor de transportat. Sunt multe persoane care fac o astfel de alegere, pentru a se asigura ca vor avea parte de o odihna buna in timpul vacantei.

In concluzie, zilele de odihna sunt, printre altele, pentru a profita la maximum de orele de somn. Riscul ca acest lucru sa nu se intample, este o situatie pe care multi o au. Insa, acest lucru poate fi imbunatatit considerabil, prin prezenta unui topper, pe care il asezam deasupra saltelei obisnuite. Greutatea redusa a acestuia permite mutarea dintr-o incapere in alta, astfel, intr-o zi il putem pune in dormitor, iar in alta, pe canapeaua din sufragerie. Somnul este cel care ne influenteaza de cele mai multe ori starea de spirit. De aceea, trebuie sa investim in imbunatatirea mediului in care dormim. Alege inspirat - saltele pat de la drimus - top saltea spuma memory, saltelele cu husa detașabilă, top saltea drimus, saltea cu arcuri, saltele memory, top saltea 180x200 spuma!

Produsul a fost adauga in lista de dorinte