Categorii

Despre Noi:

Noi, cei de la Global Network, ne-am inceput povestea din 2002. Nisa aleasa a fost distributia de mic mobilier.

In 2008 am ajuns sa avem o retea de peste 200 de colaboratori cu o retea ce depasea 300 de magazine.

Anul 2009 a fost un an socant pentru activitatea noastra, cu sute de intrumente intoarse din banci din lipsa de disponibil in conturile clientilor.

Totusi am avut noroc cu colaboratori ce si-au dat interesul sa achite datoriile si astef cu rabdare si intelegere am reusit sa depasim momentul.

Anul 2013 este anul in care am mutat activitatea in mediul online cu deschiderea primului magazin : distributiemobila.ro

Anul 2015 am facut schimbare de imagine transformand site-ul distributiemobila.ro in Drimus.ro, un site mult mai dinamic si mai usor de utilizat.

Noi suntem 4 asociati: George Dobritoiu, George Toader, Gheorghe Paraschivescu si Cristian Barbarie.

Suntem ajutati sa facem lucruri bune de catre colegi inimosi, ce pun pasiune in tot ceea ce fac. Ei sunt:

Daniela Barbarie

Dana este vocea calda si amabila ce va raspunde la telefon. Mamica si sotie, este autoarea a mai multor articole de specialitate din industria confortului casnic, intodeauna gata sa va dea cele mai bune sfaturi.

Corina Paraschivescu

Corina este o voce sensibila, ce preia fiecare telefon cu entuziasm, acordand fiecarui client o atentie deosebita.

Sotie, mama grijulie si o colega minunata, responsabila cu buna dispozitie in compania noastra.

Cipriana Busoniu

Tanara talentata, autodidacta, cu o capacitate uimitoare de invatare.

Este o mandra reprezentanta a orasului Orsova/ Mehedinti, masteranda a Universitatii Bucuresti, specializare Administrarea Afacerilor.

Este specialista noastra in SEO si AdWords (ea face sa apara numele site-ului atunci cand dumneavoastra cautati saltele).

Marius Parfene

In fisa postului scrie programator, in viata reala este un magician. Reuseste sa aduca la viata dorintele colegilor din vanzari.

A schimbat bagheta magica cu mouse-ul si tastatura, si cartile de magie cu monitorul, unde apar tot felul de semne ciudate.

Constantin Iordache

Este responsabilul nostru cu vorbele frumoase. Un blogger pasionat, cu doua proiecte active (www.einteresant.com si www.placesinromania.com ). Scrie la fel de interesant atat in romana cat si in engleza.

Sorin Baboi

Sot si Tatic iubitor, sportiv - fost practicant al sportului cu balonul oval, este unul din "conducatorii" nostri.

Mereu amabil si cu zambetul pe buze, are grija ca produsele dumneavoastra sa ajunga in siguranta la destinatie.

Alexandru Bertea

Este un suflu nou in echipa noastra, grijuliu cu produsele dumneavoastra cat si cu masina pe care o conduce cu deosebit talent.

Ecologist convins, un pasionat al spotului pe doua roti, il puteti vedea "bicicland" la toate iesirile si evadarile de profil :)

Societatea comerciala Global Network a fost infiintata in 2002, are forma de societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat. SC Global Network SRL, este o companie tanara, dinamica in continua dezvoltare.

Societatea are o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii ei la Registrul Comertului, unde a fost inmatriculata sub nr. J40/10573/2002. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO 14962978, cu un capital social de 2800 RON, activitatea se desfasoara la punctul de lucru din Bucuresti, Str. Argonului, Nr. 15, sector 3.

SC Global Network are ca obiect principal de activitate Comertul cu amanuntul al mobilei, al articolelor de mobilier, in magazine specializate, conform codurilor CAEN – sectiunea G – 4759.

La infiintare, societatea si-a propus sa comercializeze produse de mobilier in mediul online prin intermediul magazinului online www.drimus.ro, magazin administrat de SC Global Network SRL.

www.drimus.ro este unul dintre principalele magazine online de mobila care s-a lansat odata cu SC Global Network. In prezent drimus.ro se afla pe primele pozitii din motoarele de cautare, acest lucru face ca drimus.ro sa fie unul dintre principalii jucatori in segmentul de comert online cu mobila.

Drimus.ro comercializeaza in principal mobila dar si produse precum saltele, scaune si mese.

Despre serviciile oferite:

- scaune pliante;
- scaune cromate;
- scaune ergonomice;
- mese pliante;
- coltare bucatarie;
- pantofare;
- masute cafea;
- birouri;
- dormitoare;
- bucatarii;
- mobila la comanda;

Despre S.C. Global Network S.R.L.

Sediul social: Strada Argonului 15, sect.3

Nr.ord.reg.com/an: J40/10573/2002

Cod unic de inregistrare: 14962978

Capital social: 2800 RON

Cont: RO64RNCB0075035212280001

Banca: B.C.R. Sector 4

Alte informatii:

SC Global Network SRL are 12 angajati ce si-au pus serviciile la dispozitia dvs.

Contactati-ne pentru a beneficia de cele mai bune oferte la telefonul : 0744.55.44.52 de Luni pana Vineri intre orele 08.00-16.00

S.C. Global Network SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) nr de inregistrare 27167


{* *}