Topper saltea 

 • Topper saltea 5 cm...

  Topperele 5 cm spuma poliuretanica sunt alcatuite dintr-o singura bucata de burete fara arcuri, oferind un confort deosebit si un somn relaxant. Acest topper este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor. Tehnologia avansata de prelucrare a spumei poliuretanice garanteaza calitatea superioara si durabilitatea acestui produs.

  Topper saltea 5 cm spuma poliuretanica este foarte util atunci cand salteaua sau canapeaua pe care dormiti nu va ofera gradul de confort de care aveti nevoi pentru un somn linistit.

 • Topper saltea 5 cm...

  Topperele 5 cm spuma memory se adapteaza perfect oricarui tip de pat sau canapea. Acest topper este ideal pentru saltele cu fermitate tare sau uzate. Spuma cu memory se adaptea temperaturii corpului si preia forma acestuia oferind utilizatorului un grad mare de sustinere si confort. 

 • Topper saltea 10 cm...

  Topperele din spuma poliuretanica de 10 cm sunt alcatuite dintr-o singura bucata de burete fara arcuri, care vor oferi un confort deosebit. Rolul acestor saltele suplimentare este de a va transforma salteaua veche sau canapeaua incomoda intr-o suprafata comoda si relaxanta.

  Topperele din spuma poliuretanica de 10 cm sunt tratate impotriva mucegaiului si acarienilor.

 • Topper saltea 6,5 cm...

  Topperele pentru saltea 6,5 cm MemoHR sunt cea mai buna alegere pentru un somn linistit si relaxant. Datorita structurii cu spuma memory si spuma High Resilience, MemoHR transforma salteaua veche sau canapeaua incomoda intr-o suprafata de dormit ideala, deoarece favorizeaza o poziţie corecta a coloanei vertebrale în timpul somnului.

 • Topper saltea 4,5 cm...

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 54 articole
Se afiseaza 1 - 12 din 54 articole