Iluminat 

  • Proiector led

    Proiectorul LED reprezinta o solutie pentru iluminatul arhitectural, iluminatul zonelor rezidentiale sau industriale, spatiilor de joaca si a terenurilor sportive, cat si pentru iluminatul de supraveghere. Sunt proiectoare LED IP65 cu consum redus de energie si durata de viata mare de pana la 25.000 de ore. Proiectoarele LED  conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Sunt proiectoare ce consuma curent cu pana la 83% mai putin decat proiectoarele clasice, economisind astfel sume importante de bani. Alege un Proiector cu LED Foton pentru exterior sau interior si te vei bucura de un iluminat calitativ si economic.

  • Bec Led

    Becuri LED ecologice de calitate superioara, nu contin mercur si nu emit raze ultraviolete sau radiatii. In plus, lumina emisa este una mai placuta si mai puternica, la un consum redus de energie, cu pana la 83% mai putin decat un bec clasic, economisind astfel sume importante de bani. Becurile LED nu necesita timp de incalzire, asigurand fluxul maxim de lumina instantaneu. Profita de ofertele de seturi de becuri cu LED si economisesti de doua ori, odata la factura de curent si a doua oara la pretul de achizitie al becurilor. Cumpara ieftin si simplu becuri cu LED la preturi foarte Avantajoase!

  • Spot Led

    Spoturile LED nu emit raze ultraviolete sau radiatii IR si nu contin mercur. Cei care tin la propriile buzunare si vor sa economiseasca bani vor face o alegere inteligenta atunci cand cumpara spoturi LED. Spre deosebire de spoturile tip halogen, led-urile emit o culoare calda. Spoturi cu forma rotunda usor rotunjita la capete pentru a putea fi utilizate cu succes in foarte multe aplicatii de iluminat interior. Aceste spoturi nu necesita timp de incalzire, asigurand fluxul maxim de lumina instantaneu. Profita acum si cumpara la reducere seturi de spoturi led!