Scaune cu mesh

Se afiseaza 1-24 din 91 produs(e)

Oferta variata scaune cu mesh, diverse culori

Scaunele mesh combina functionalitatea cu designul modern. Daca esti in cautarea unui scaun pentru acasa sau pentru birou scaunele cu mesh sunt o alegere inspirata. Scaunele cu plasa au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani.

Principalele avantaje: efectul de ventilare (cu ajutorul acestui scaun spatele dvs. nu va mai transpira in zilele calduroase de vara, nu absorb mirosurile, durabilitate crescuta datorita tesaturii, gama variata de culori ce contribuie la aspectul placut al biroului.

In ziua de azi se pune accentul din ce in ce mai mult pe sanatate si pe un stil de viata cat mai activ. Insa, atunci cand suntem la birou sau ne petrecem timpul in fata calculatorului, activitatea noastra fizica scade si ne pune in pericol sanatatea. Alegerea unui scaun de birou ergonomic poate elimina o parte din aceste riscuri, fiind o investitie excelenta pentru starea ta de bine.

Alegerea scaunului potrivit poate fi o decizie importanta, pe piata existand un numar foarte mare de optiuni din care poti alege. Pe langa scaunele de birou realizate din piele ecologica sau stofa, poti alege un scaun cu mesh.

Ce inseamna ca un scaun de birou are mesh?

In primul rand trebuie sa intelegem ce inseamna mesh-ul. 

Mesh-ul este pur si simplu plasa intinsa pe cadrul spatarului scaunului si in anumite cazuri pe sezut. 

Acestea au fost realizate sa aiba un design minimalist si modern, deseori fiind combinate diferite materiale pentru a ajunge la acest rezultat. Cadrul din otel cromat sau polipropilena ofera utilizatorilor durabilitatea de care acestia au nevoie in activitatile de zi cu zi.

Acestea arata grozav si vor da biroului un aspect modern si elegant. Noi avem scaune mesh negru, cu spatar mesh colorat, scaune birou ergonomice din plasa, scaun directorial din mesh. 

Cat de confortabil este mesh-ul de pe scaunele de birou?

Scaunele de acest timp sunt de regula mai usoare decat cele din piele ecologica sau stofa, avand de asemenea si o dimensiune mai redusa, datorita spatarului mai subtire. 

Unul dintre principalele avantaje ale scaunelor cu mesh este acela ca spatarul scaunului poate lua forma spatelui utilizatorilor, ceea ce ii permite sa stea mult mai confortabil. 

Totodata, in cele mai multe cazuri, scaunele cu mesh sunt ergonomice (alegeti scaun reglabil pe inaltime, scaune negru mesh, scaun ergonomic spătar mesh tetieră, scaun cu  cotiere reglabile, scaun directorial functii avansate). Acest lucru insemna ca scaunele au suport lombar, un aspect foarte important pentru sanatate. Un astfel de suport iti va permite sa iti mentii coloana vertebrala intr-o pozitie corecta, astfel fiind un risc foarte mic sa ai dureri de spate dupa perioade lungi de folosire.

In acelasi timp, acest tip de scaune pot avea si tetiera, lucru ce iti va permtie sa iti mentii capul intr-o pozitie corespunzatoare.

Scaunele cu mesh sunt confortabile si datorita ajustarilor pe care acesta le poate realiza. Reglarea pe inaltime este importanta, pentru a se potrivi cat mai perfect cu inaltimea utilizatorului. De asemenea, si reglarea sistemului de balans al scaunului este folositoare, astfel iti va permite sa lucrezi intr-o pozitie mai confortabila.

Unele scaune permit si reglarea bratelor. Acest lucru este folositor pentru utilizatorii cu o inaltime mai mare sau mai mica. Sunteti in categoria unde gasiti scaun birou mesh, scaune conferinta, scaun piele cu spătar din mesh, scaun ergonomic de birou, scaun ergonomic multifunctional cu tetiera reglabila.


Noile scaune cu mesh te incing sau sunt racoroase?

Una dintre cele mai importante intrebari pe care ti le poti pune inainte de a cumpara un scaun este despre confortul termic.

Un avantaj major pe care acesta il are fata de celelalte tipuri de scaune, este acela ca ventilatia se realizeaza mult mai eficient. Scaunele din piele ecologica sau stofa capteaza caldura corpului si in cele din urma vor face utilizatorul sa transpire. Insa, in cazul scaunelor cu mesh plasa faciliteaza un flux de aer mult mai bun, ceea ce iti va permite sa lucrezi intr-un mod confortabil si racoros. In cazul scaunelor cu spatar, dar si cu sezut realizat din mesh, acestea ofera cea mai buna ventilatie dintre toate categoriile, fiind o alegere excelenta pentru cei care doresc acest lucru.

Datorita numarului mare de modele de scaune, trebuie sa ai in vedere in ce mediu il vei folosi, pentru ca acesta sa faca fata usor cerintelor.

Scaunele de birou reprezinta o investitie seriosa si importanta in sanatatea si randamentul tau. Un scaun de calitate cu mesh poate fi o alegere excelenta datorita faptului ca acestea sunt ergonomice, confortabile si ofera o aerisire eficienta a corpului. 

Produsul a fost adauga in lista de dorinte