Saltele Ortopedice

Se afiseaza 1-24 din 228 produs(e)

Saltele ortopedice la pret avantajos

Saltelele ortopedice se impart in doua mari categorii: saltele cu arcuri si saltele cu spuma.

Printre avantajele saltelelor ortopedice cu arcuri se regasesc : o buna sustinere a coloanei vertebrale, independenta fata de partener, circulatie optima a aerului in interiorul saltelei si nu in ultimul rand rezstenta mare in timp.

Saltelele cu spuma au ca principal rol un suport suplimentar si un confort deosebit pentru cei care au dureri de spate. In aceasta categorie cele mai bune saltele sunt cele dn spuma poliuretanica.

Saltelele ortopedice iti asigura confort sporit pe toata durata noptii datorita calitatilor pe care le au. De asemenea, dupa un somn odihnitor pe o saltea ortopedica, te vei simti plin de energie deoarece ai avut parte de o noapte linistita, fara sa te rasucesti de pe o parte pe alta pentru ca salteaua era inconfortabila. Aceasta categorie de saltele reprezinta una dintre cele mai apreciate de pe piata datorita calitatilor multiple si a avantajelor pe care le ofera. 

Noi te intampinam aici cu saltele cu  arcuri si spuma, unele cu husa  detasabila lavabila,  saltele pentru copii, cu  fermitate medie, saltea  anatomica ortopedica,  pilota si perna pentru  dormitoare copii etc. 


Beneficiile saltele pat


Atunci cand esti in cautarea unei saltele de calitate, cel mai important lucru este sa fie confortabila, rezistenta si sa iti ofere conditiile prielnice pentru odihna si relaxare. Saltelele de pat ortopedice reunesc foarte multe dintre aceste criterii si vin chiar si cu alte caracteristici in plus - pe care cu siguranta le vei aprecia imediat. 

Pozitie corecta a spatelui - saltele pat bune

Saltelele ortopedice sunt ideale pentru persoanele care vor sa previna durerile de spate, precum si pentru cele care deja au experimentat sau experimenteaza in prezent asemenea neplaceri. Datorita materialului si a conceptului, saltelele bune ortopedice asigura o pozitie corecta a spatelui, in asa fel incat sa nu te confrunti cu dureri. Medicii specialisti recomanda acest tip de saltele tuturor pacientilor cu probleme in zona spatelui, fie ca e vorba de dureri sau de o pozitie incorecta a coloanei vertebrale - lucru intalnit deseori mai ales in cazul celor care fac munca fizica solicitanta, ridica greutati sau a persoanelor care petrec foarte mult timp la birou. 

Comadna de la drimus saltele super ortopedice, modele cu  husă detașabilă,  saltea cu arcuri si  spumă poliuretanică, precum si alte piese de  mobilier birou si dormitor. Avem saltele memory,  scaune de bar si  scaune de birou la preturi avantajoase, cu livrare din stoc.


Rezistenta si durabilitate

Achizitionarea unei saltele ortopedice reprezinta o investitie pe termen lung deoarece calitatea materialelor garanteaza durabilitatea in timp. Saltelele pat ortopedice sunt confectionate din materiale rezistente la uzura, care se curata foarte usor si care nu necesita ingrijire speciala. 

Independenta fata de partener si o buna sustinere pentru coloana vertebrală

Te vei bucura de un somn foarte odihnitor pe toata durata noptii, asta deoarece printre proprietatile saltelelor ortopedice cu grad fermitate variat se numara si faptul ca permit independenta fata de partener. Nu vei resimti fiecare miscare a acestuia, astfel ca somnul tau va fi imperturbabil. 

Te invitam sa vezi modelele noastre de  160x190 cm, confort 160x200, saltele  arcuri pocket,  mobilier baie,  topper pentru saltea din  materiale naturale. 


Proprietati antibacteriene -  saltele de pat

Materialele din care este realizata o saltea pat ortopedica ( saltea 160x200,  140x200 cm,  160x190 cm etc) au fost gandite in asa fel incat sa poata fi utilizate si de persoanele care au diverse alergii sau afectiuni. Astfel, materialul antibacterian si antialergic este ideal inclusiv pentru cei care sufera de astm sau pentru cei care au diverse afectiuni respiratorii ori alergii. 

Confort termic pentru  somnul profund si  somn odihnitor


Saltelele de pat ortopedice sunt potrivite pentru orice sezon, in timpul verii fiind racoroase, iar pe timp de iarna pastreaza caldura pentru confort termic sporit. In plus, materialul din care sunt confectionate este antiperspirant si aerul circula in interiorul saltelei in asa fel incat umezeala sa se evapore eficient. Aceste saltele ortopedice sunt unele din cele mai bune tipuri de saltele. Iti recomandam  saltele superortopedice,  ortopedica cu arcuri cu  grad fermitate variat,saltea super ortopedica perfecte pentru  coloana vertebrală. 


Saltelele ortopedice au numeroase beneficii, atat pentru sanatate, cat si pentru confort. Sunt o optiune buna pentru persoanele care sufera de diverse afectiuni si din acest motiv se numara printre recomandarile medicilor de profil atunci cand vine vorba de pacienti care au probleme cu somnul, cu spatele sau care au alergii ori probleme de respiratie. Alege de la noi saltele cu  spuma memory,  saltea de pat ortopedica, marimi variate  140x200 cm si altele,  fermitate medie, modele cu  arcuri si spuma. 


Investitia intr-o saltea de calitate este primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand nu reusesti sa te odihnesti cum trebuie pe timpul noptii. E important sa te trezesti plin de energie pentru a putea sa indeplinesti toate sarcinile care apar in timpul unei zile, iar salteaua ortopedica iti va oferi conditii optime pentru a-ti reincarca bateriile. 

Afla preturile bune pentru  saltele superortopedice, model  pocket spring,  saltele ortopedice cu arcuri,  paturi tapitate, saltele cu  spumă cu memorie si  arcuri individuale.

Produsul a fost adauga in lista de dorinte