Mobilier birou 

 • Birouri

  Birouri practice functionale si rezistente, fie ca ai nevoie de birouri pentru calculator, scolare sau pur si simplu cele clasice Drimus va ofera o gama variata de mobila birou. Alege pe cel ce se potriveste stilului si camerei tale. Mobilier birou fabricat din materiale de cea mai buna calitate, multifunctionale perfecte pentru biroul tau. Indiferent daca navighezi pe internet sau daca muncesti totul este mai usor cand ai biroul potrivit, cumpara acum unul din birourile prezentate si nu vei regreta.

 • Dulap birou

 • Scaune pentru birou

  Ai nevoie de un scaun de birou? Te invitam sa consulti oferta noastra de scaune birou si sa alegi scaunul perfect pentru biroul tau. Scaune pentru birou ergonomice tapitate cu stofa sau cu piele ecologica ce va vor oferi o pozitie corecta si relaxanta. Pentru a reduce la minim riscul problemelor de sanatate va trebui, mai devreme sau mai tarziu, sa investiti intr-un scaun de birou care intr-adevar sa se muleze pe toate necesitatile si preferintele voastre in materie. Suntem siguri ca la noi veti gasi ceea ce cautati!

 • Scaune pentru vizitatori

  Scaune pentru vizitatori care se vor integra perfect in biroul dumneavoastra oferind o prima impresie buna. Scaunele sunt special create pentru birou care utilizeaza cu precadere materiale de noua generatie, alese perfect pentru a crea un produs de calitate. Modele elegante, perfecte pentru amenajarea unei sali de asteptare de ultima generatie sau a unei sali de conferinta. Designul modern si elegant, foarte versatil, asigura o incorporare naturala a scaunelor de vizitatori in orice tip de decor.

 • Scaune manager

  Drimus va prezinta o gama variata de modele de scaune manageriale care ofera beneficiile de care are nevoie un manager: confort sporit, ergonomie si flexibilitate.

  Din punct de vedere estetic scaunul managerial va oferii un plus de eleganta biroului. 

 • Scaune ergonomice

  Cu un design modern si dotari dintre cele mai folositoare aceste scaune ergonomice va ofera o pozitie corecta si confortabila si aduc o tenta moderna spatiului de birou in care vor fi amplasate. Scopul produselor din gama scaunelor ergonomice este de a asigura confort la locul de munca. Fotolii directoriale si scaune de birou intr-o gama variata de modele si culori elegante si moderne. Alege un scaun ergonomic pe care sa te simti bine si nu uita ca el va trebui sa se potriveasca cu biroul tau. Oferim consultanta gratuita pentru orice produs din gama scaune ergonomice, nu ezita sa ne contactezi!

 • Etajere Birou

pe pagina
Se afiseaza 25 - 36 din 883 articole
Se afiseaza 25 - 36 din 883 articole