Top saltele MemoHR 6.5 cm

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Memory HR (High Resilence), dupa cum sugereazasi numele, este spuma de memorie, cu rezistenta ridicata, ce permite revenirea la forma initiala. Saltelele ce au o astfel de caracteristica, revin intotdeauna la aspectul pe care il aveau inainte de a ne aseza pe acestea. Nu doar acestea se bucura de acest avantaj, ci si cele topper.

La Drimus, avem un catalog variat de saltele topper, cu de spuma de diferite densitati.Puteti alege compozitia pe care o doriti, care totodata se potriveste si structurii corpului, mai exact, a greutatii, intrucat, aceasta este un criteriu in functie de care sa putem alege un model potrivit. Calitatea pe care o au produsele noastre este oferita la preturi accesibile, pentru ca toata lumea sa poata beneficia de avantajele achizitiei.

Va recomandam si saltea cu arcuri, saltele de pat ieftinem saltele cu spumă cu memorie, saltele cu fermitate diversa. 

Ce este o un topper memory HR/ saltele de dormit subtiri?

Saltelele de tip topper, HR apartin familiei de saltele din spuma, o generatie de modele realizate fara arcuri. Desi exista multe tipuri de spuma, saltelele numite HR sunt cel mai adesea asociate cu spuma confectionata din poliuretan. Ca si celelalte, acestea au avantajul de a oferi un confort sporit, fiind dispuse deasupra oricarui tip de saltea.

Alegeti din oferta noastra saltea pocket memory, saltea pat ortopedica din spuma pentru sustinerea coloanei vertebrale, topper memory foam.


Care sunt tipurile de topper cu spuma HR de calitate superioara?

Exista o gama largasi o varietate de saltele HR cu densitate, duritate si amestec diferit de materiale. Putem gasi saltele HR cu anumite straturi de material viscoelastic, latex sau spuma din poliuretan, care este cea mai des intalnita si folosita. Multe persoane au impresia ca spuma din topper deformeaza salteaua, insa acesta este un lucru total eronat. 

De-a lungul timpului, sistemele de spuma au fost imbunatatite datorita inovatiilor din acest domeniu. O atentie deosebita a fost acordata produsului final, ceea ce a condus la doua tipuri HR, de baza. Ar trebui sa tineti cont si de  pozitiile de dormit atunci cand comandati o saltea sau un top saltea. 
Saltele cu celule deschise sau pori pentru somn odihnitor
Aceasta este cea mai recenta evolutie. Cea mai notabila caracteristica este faptul ca spuma are pori deschisi, ceea ce permite aerului sa circule liber, iar acest lucru faciliteaza nivelul bun de ventilatie al saltelei. Acestea sunt recomandate pentru persoanele cu probleme de greutate, deoarece structura lor ajuta la imbunatatirea conductivitatii termice.

Celule inchise sau pori mattress pentru imbunatatirea  calității somnului

Este un tip de spuma respirabila, dar cu un por destul de inchis care impiedica libera circulatie a aerului.

Densitatea unui topper cu spuma HR este importanta?

Exista densitati diferite sub spuma HR. Aceasta densitate este in principal responsabila pentru elasticitatea si suportul saltelei. Pe piata, exista saltele cu o greutate volumetrica de 18 kg/m3 pentru o saltea moale HR, Care este de obicei suficienta pentru persoanele cu o inaltime si greutate sub 70-80 kg, pana la o greutate volumetrica de 90 kg / m3 pentru o saltea HR destul de tare. In general, marea majoritate recomanda alegerea unei saltele HR cu o densitate de 35 sau 40 kg/m3 pentru duritate medie si suport bun.

Gasiti la noi ce saltele recomanda doctorii, saltele pentru copii, saltea ortopedica memory hd, saltea realizata din spuma (verificati greutatea maxima recomandata in pagina de produs).


Care sunt avantajele unui topper pentru saltea cu spuma HR?

Acesta are capacitatea de a ventila mai bine aerul, comparativ cu alte tipuri de spuma. Acest avantaj inseamna, de asemenea, acest tip de saltea este potrivit pentru orice model de saltea, indiferent daca este cu arcuri sau nu. Prin recuperarea usoara a formei, garantam un topper cu elasticitate perfecta pentru o lunga perioada de timp. Adaptabilitatea excelenta a unui topper cu spuma HR reduce presiunea pe care salteaua o suporta din cauza corpului, oferind implicit o odihna mai buna. 

Una dintre cele mai bune si cele mai solicitate optiuni de astazi este o reprezinta spuma HR. Pe site-ul nostru, veti regasi o gama variata de topere, din care puteti face o alegere buna. De asemenea, acestea ofera protectie ridicata impotriva dezvoltarii acarienilor. Alergiile la acestia vor fi diminuate prin folosirea saltelelor noastre.

Nu vindem doar topper pentru saltea, ci si saltelel ortopedice, saltele cu multe straturi de spuma, saltele din latex, saltele cu spuma memory hd, super ortopedice, cu husa detașabilă si arcuri individual.

Produsul a fost adauga in lista de dorinte