Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30
Perna Latex copii 40x30

Perna Latex copii 40x30

In stoc
78,00 lei
de la 6,50 lei/lună.
Avans pe gustul tău
  • Producator-Minet
  • Tip- Perna latex
  • Umplutura-Latex
  • Husa detasabila-Bumbac 100%
  • Husa-Poliester tip tricot
  • Lavabila-La 30 grade Celsius
  • Tratament antialergenic-Da
Estimare cost transport Bucuresti: 14 lei
Estimare cost transport in alte 5500 locatii: 16 lei

 

Perna latex 40x30, cu o inaltime de 6,5cm,este o perna special creata pentru copii, ea are dimensiunea si forma ergonomica pentru a preveni sufocarea si pentru a mentine o pozitie corecta a copilului in timpul somnului. De asemenea densitatea materialului este mai mica pentru a permite adaptarea formei la greutatea redusa a copilului.

Mentinerea in forma naturala a coloanei in zona cefei si gatului permite eliminarea punctelor de presiune excesiva si o irigare mai buna a creierului, deci implicit un somn mai odihnitor, benefic corpului si favorabil dezvoltarii corecte a coloanei.

Perna este realizata 100% din latex, un material natural (cauciuc) ce provine de la arborele de cauciuc Heva Brasiliensis. El este format din milioane de celule intercomunicante (un gram de latex contine aproximativ 500 milioane de celule) legate intre ele intr-un sistem de retea, optimizate prin perforatii cilindrice de aerisire realizate in blocul de latex. Datorita acestei structuri latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea rapida a umezelii.

Caracteristicile pernei:
- automodelanta, ortopedica: preia forma capului pentru egalizarea presiunii si relaxarea zonei cervicale
- antialergica: latexul este un material intrinsec antibacterian si antialergic, nepermitand dezvoltarea microorganismelor
- ecologica: latexul este un cauciuc natural 100%
- antisufocanta: latexul este un material permeabil la aer si permite circulatia acestuia prin interiorul compozitiei spume. Acest fapt face perna sigura pentru copil, chiar si in cazul in care copilul doarme pe burta deoarece poate respira prin material.
- elastica: latexul este cel mai elastic material din natura – el isi reface forma initiala dupa deformari multiple si continue. Perna nu se aplatizeaza in timp, isi pastreaza volumul.
- are autoventilatie superioara si control asupra umiditatii: datorita structurii latexului de celule deschise si a multiplelor canale verticale se asigura o autoventilatie naturala, iar umezeala este preluata si disipata rapid. Miscarile corpului in timpul somnului provoaca un efect de pompare ce implica o circulatie a aerului constanta.
- durata mare de viata: datorita gradului mare de elasticitate al latexului, perna isi pastreaza proprietatile initiale, latexul fiind practic indeformabil.

Husa pernei pentru copii este din poliester 100%, tip tricot, de culoare alba. Este o tesatura cu o elasticitate permanenta, asigura un transport perfect al umezelii si este lavabila la 30 grade Celsius., suplimentar contine si o husa detasabila din bumbac 100%

Dimensiune
40 x 30 cm
Umplutura
Latex
CombinedProducts
4317,4318,2627
Tip
Perna Latex
Brand
Minet
Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adauga in lista de dorinte