Perna bumbac 70x70
Perna bumbac 70x70

Perna bumbac 70x70

In stoc
72,00 lei
de la 6,00 lei/lună.
Avans pe gustul tău
  • Producator-Minet
  • Tip- Perna bumbac
  • Umplutura-Bilute SuperBall poliester
  • Husa-Bumbac
  • Lavabila-La 90 grade Celsius
  • Tratament antialergenic-Da
Estimare cost transport Bucuresti: 14 lei
Estimare cost transport in alte 5500 locatii: 16 lei

 

Perna bumbac hipoalergica 70x70, poliester 100% tip bilute siliconizate, este acoperita cu o tesatura alba din bumbac 100% si are un design deosebit asigurat printr-un snur colorat aplicat pe margini. Este o perna bumbac hipoalergica, cu inaltime medie si de duritate medie.

Tesatura din bumbac este certificata pentru absenta substantelor periculoase conform standardului Oeko-Tex 100. Eticheta Oeko-Tex 100 indica utilizatorilor interesati beneficiile suplimentare ale testarii pentru imbracaminte si alte textile. In acest mod eticheta ofera un important instrument decizional la achizitionarea textilelor.

Umplutura acestei perne bumbac este una hipoalergica din poliester 100% tip bilute siliconizate marca SuperBall, fiind cel mai nou produs din punct de vedere stiintific si tehnologic. Ea este fabricata din fibre pure si sterile de poliester cu lumen (gol interior), conjugate si siliconizate de cea mai buna calitate. Comparativ cu fibrele existente intr-o umplutura obisnuita, aceste fibre sunt mult mai rasucite (tridimensional), mai usoare (avand un grad mare de lumen) si mai elastice (fiind conjugate). Isi recapata usor forma cand este lasata libera dupa ce a fost presata/vidata un timp indelungat.

Datorita acestor caracteristici ale umpluturii, perna hipoalergica 70x70 prezinta o serie de avantaje:
- cu caracter pronuntat hipoalergenic

Datorita fibrelor pure si sterile folosite la productia acestui tip de umplutura siliconizata marca SuperBall, potentialul de a cauza o reactie alergica este foarte mult diminuat.Conditiile speciale de depozitare, manipulare si transport asigura caracterul hipoalergic al umpluturii pana la clientul final. Acesta este primul ce atinge umplutura cu mana. Absenta substantelor periculoase este garantata de certificarea conform standardului Oeko-Tex 100 (clasa I).
- grad de elasticitate foarte bun, rezultat in urma conjugarii fibrelor
- durata foarte mare de utilizare

Datorita faptului ca umplutura este preaglomerata in bilute individuale de dimensiunea unei perle, rezulta o capacitate antiaglomeranta foarte buna, ceea ce inseamna ca isi va pastra proprietatile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupa ce perna a fost presata/vidata un timp indelungat.
- perna bumbac ofera o mai buna ventilatie

Contactul dintre bilele ce intra in componenta umpluturii se face practic intr-un punct. Chiar daca bilele sunt deformate sub presiune, spatiul permeabil de aer care exista intre bile este totusi mult mai mare comparat cu acela dintre fibrele individuale, Acest lucru face ca interiorul pernei sa se mentina uscat si confortabil, fara miros si inmultirea microbilor sa fie redusa la minim.
- ajuta la reducerea sforaitului

Umplutura siliconizata tip bilute marca SuperBall asigura intreg suportul pentru cap, gat si umeri. Previne rigidizarea gatului si aparitia durerii in zona gatului si a umerilor. Mentine unghiul de inclinare la 5 grade cand se doarme pe spate pentru a permite o respiratie linistita si pentru a reduce sforaitul.
- asigura efectul de micromasaj prin miscare
- perna bumbac hipoalergica se spala in masina de spalat la o temperatura de 40 grade Celsius, permite chiar si inalbirea

Umplutura siliconizata hipoalergica din poliester 100% tip bilute marca SuperBall reprezinta prima alegere pentru inlocuirea umpluturilor obisnuite.

Dimensiune
70 x 70 cm
Umplutura
Poliester
Material
Bumbac
CombinedProducts
547,4719,2161
Tip
Perna Bumbac
Brand
Minet
Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adauga in lista de dorinte