Perna bumbac 50 x 70
Perna bumbac 50 x 70

Perna bumbac 50 x 70

In stoc
57,00 lei
de la 4,75 lei/lună.
Avans pe gustul tău

 

  • Producator-Minet
  • Tip- Perna bumbac
  • Umplutura-Bilute SuperBall poliester
  • Husa-Bumbac
  • Lavabila-La 40 grade Celsius
  • Tratament antialergenic-Da
Estimare cost transport Bucuresti: 14 lei
Estimare cost transport in alte 5500 locatii: 16 lei

 

Perna bumbac alba 50x70 este acoperita cu o tesatura de bumbac (100%), certificata pentru absenta substantelor periculoase conform standardului Oeko-Tex 100. Eticheta Oeko-Tex 100 indica utilizatorilor interesati beneficiile suplimentare ale testarii pentru imbracaminte si alte textile. In acest mod eticheta ofera un important instrument decizional la achizitionarea textilelor.

Perna bumbac are un snur color aplicat pe margini, conferandu-i acesteia un design deosebit. Este o perna de bumbac hipoalergica, cu inaltime medie si de duritate medie.

Perna bumbac are o umplutura hipoalergica din poliester 100% tip bilute siliconizate marca SuperBall.

In comparatie cu o perna umpluta cu fibra obisnuita, perna bumbac cu umplutura siliconizata hipoalergica din poliester 100% tip bilute siliconizate marca SuperBall are o serie de avantaje:
- caracter pronuntat hipoalergenic

Pentru productia acestui tip de umplutura siliconizata marca SuperBall se folosesc materii prime speciale si sterile, cu un potential mult diminuat de a cauza o reactie alergica. Tehnologia automata de productie ce permite controlul deplin asupra fiecarei etape tehnologice garanteaza puritatea absoluta si absenta micro-organismelor. Conditiile speciale de depozitare, manipulare si transport asigura caracterul hipoalergic al umpluturii pana la clientul final. Acesta este primul ce atinge umplutura cu mana. Absenta substantelor periculoase este garantata de certificarea conform standardului Oeko-Tex 100 (clasa I).
- grad de elasticitate foarte bun.

Fiecare bila ce intra in componenta umpluturii pernei din bumbac se compune din mai mult de 50 de fibre. In afara de insasi elasticitatea unei singure fibre, bila are de asemenea o mare elasticitate in toate directiile, incomparabila cu elasticitatea unei singure fibre.
- durata foarte mare de utilizare

Umplutura, fiind constituita din bilute individuale de dimensiunea unei perle, are o capacitate antiaglomeranta foarte buna ceea ce inseamna ca isi va pastra proprietatile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupa ce perna a fost presata sau chiar vidata un timp indelungat.
- asigura o deosebita permeabilitate a aerului

Contactul dintre bilele ce intra in componenta umpluturii se face practic intr-un punct. Chiar daca bilele sunt deformate sub presiune, spatiul permeabil de aer care exista intre bile este totusi mult mai mare comparat cu acela dintre fibrele individuale, Acest lucru face ca interiorul pernei din bumbac sa se mentina uscat si confortabil, fara miros si inmultirea microbilor sa fie redusa la minim.
- asigura efectul de micromasaj prin miscare
- ajuta la reducerea sforaitului
- se spala in masina de spalat la o temperatura de 40 grade Celsius, permite chiar si inalbirea.

Umplutura siliconizata hipoalergica din poliester 100% tip bilute marca SuperBall reprezinta prima alegere pentru inlocuirea umpluturilor obisnuite, precum si pentru a fabrica produse de calitate deosebita.

Dimensiune
50 x 70 cm
Umplutura
Poliester
Material
Bumbac
CombinedProducts
546,4719,2161
Tip
Perna Bumbac
Brand
Minet
Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adauga in lista de dorinte