Set masa Domino

  • Structura-Lemn tapitat cu piele ecologica
  • Blat-Sticla transparenta
  • Extensibila- Nu
  • Dimensiuni masa -Latime 80 cm, lungime 130 cm, inaltime 78 cm
  • Structura scaun-Metal cromat
  • Tapiterie-Piele ecologica
  • Garantie- 2 ani

Mai multe detalii

In Stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: Gratis
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 98.2 lei

1 150,40 lei

-20%

1 438,00 lei

telefon comenzi

Mai multe informatii

Setul masa si scaune Domino are un design modern, cu finisaje executate cu stil care impresioneaza si atrag. Setul masa si scaune este recomandat persoanelor carora le plac notele de contrast si luminozitate.

Setul Domino este format din masa cu blat de sticla si patru scaune cu suport metalic cromat.

Masa Domino are blatul din sticla rezistenta, transparenta, cu grosimea de 10mm. Sticla din care este confectionat blatul este o sticla temperata , cu o rezistenta la socuri mecanice si zgarieturi de patru ori mai mare decat o sticla obisnuita, cresterea rezistentei obtinandu-se prin trecerea sticlei printr-un procedeu de tratare termica prin care este adusa la o temperatura de 680 grade Celsius si racita rapid. Consecinta este obtinerea unei sticle superioare din punct de vedere calitativ, ea fiind mult fortifiata. Blatul are o forma dreptunghiulara si canturi drepte.

Sistemul de sustinere al mesei consta intr-o baza din sticla foarte groasa (are grosimea de 22mm) si doua picioare foarte late. Sticla din care este confectionata baza este o sticla temperata, foarte rezistenta, fiind vopsita in culoare neagra, avand canturi drepte. Vopseaua utilizata este o vopsea de calitate, pe baza de apa, mult mai rezistenta in timp decat o vopsea obisnuita. Forma bazei este tot dreptunghiulara ca si cea a blatului, insa dimensiunile sunt mai mici. Picioarele sunt din lemn si tapitate cu piele ecologica de cea mai buna calitate, in culori de alb si negru, conferind un contrast modern si atractiv.

Scaunele Domino sunt foarte rezistente datorita suportului cromat si a structurii metalice a sezutului si spatarului, ele fiind tapitate cu aceleasi materiale ca si picioarele mesei, oferind acelasi contrast atractiv.

Dimensiunile  mesei Domino sunt:
Lungime – 130 cm
Latime – 80 cm
Inaltime – 78 cm

Garantia setului masa cu scaune este de 2 ani.

30 alte produse din aceeași categorie: