Scaun vizitator 1580 S

  • Tapiterie- Stofa
  • Kg sustinute-120 kg
  • Garantie-2 ani

Mai multe detalii

La comanda Min 28 zile

  • Pret estimativ curier Bucuresti: Gratis
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 27.1 lei

992,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Tip ScaunFix
Greutate sustinuta120 kg
TapiterieStofa
CadruMetal cromat
Garantie2 ani

Mai multe informatii

In alegerea unui scaun vizitator potrivit se recomanda sa tineti cont de mobilitatea mobilierului. Alegerea unor scaune vizitator dintr-un material greu, le va transforma in piese de mobilier grele si dificil de transportat dintr-o camera in alta. Daca doriti sa achizitionati scaune vizitator ceva mai deosebite puteti alege din modelele cu un design modern.

In schimb, daca sunteti o persoana practica, puteti sa va ganditi si la niste scaune vizitator clasice, pe o culoare inchisa, care pot fi curatate usor si nu necesita o intretinere suplimentara. Daca vreti sa le evidentiati puteti folosi accesorii. Chiar daca sunt folosite intr-o sala de asteptare de exemplu, puteti sa stergeti din monotonie cu un suport ghiveci suspendat, o culoare puternica pe peretele de care le spijiniti sau un tapet interesant. Scaunele vizitator impreuna cu accesoriile folosite pot da un plus de stil si eleganta incaperii. Cu putina imaginatie aceste piese de mobilier pot deveni atractia personalizata a locuintei dvs.

Scaun vizitator cu brate fabricat din spuma poliuretanica injecatata la rece si are cadru cromat iar bratele sunt din plastic. Scaune fabricate in UE. Greutate maxima admisa: 100 kg.

Dimensiuni scaun vizitator:

Adancime sezut - 45 cm

Inaltime sezut - 47 cm

Inaltime totala - 95 cm

Latime totala - 60.5 cm

Latime sezut - 51 cm

Diametru baza - 67 cm

Acest scaun poate sustine o greutate de pana la 120 kg.

Garantie scaun vizitator: 2 ani

30 alte produse in aceeasi categorie: