Scaun birou Golf LX

  • Tapiterie- Stofa
  • Kg sustinute-90 kg
  • Garantie-2 ani

Mai multe detalii

La comanda 14 zile

  • Pret estimativ curier Bucuresti: 26.4 lei
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 27.6 lei

279,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Brate incluseDa
Tip ScaunRotativ
Greutate sustinuta90 kg
TapiterieStofa
CadruPolipropilena
Garantie2 ani

Mai multe informatii

Scaun de birou rotativ cu brate, spatar inalt, reglabil, contact permanent, cilindru cu gaz, baza plastic. Scaune fabricate in Romania.

Scaunul  birou Golf LX este un model gandit special sa ofere utilizatorului o senzatie de relaxare in timpul orelor lungi petrecute la birou, si deasemenea poate face fata cu usurinta unei perioade indelungate de utilizare.

Spatarul este inalt si asigura un sprijin foarte bun intregii zone a coloanei, iar cotierele generoase ofera si ele un plus de confort si stabilitate.

Pentru dotarea spatiului in care va desfasurati activitatea puteti alege acest scaun de birou cu tapiterie gri. Este un scaun ergonomic ale carui dotari aduc un plus de confort, necesar atunci cand perioada de lucru in fata calculatorului se intinde pe mai multe ore.

Scaunul de birou Golf LX dispune de urmatoarele dotari: spatar inalt, ceea ce permite o pozitionare confortabila functie de constitutia dvs., posibilitatea de a inclina sau bloca spatarul functie de pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata, iar posibilitatea de fixare a inaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut este o alta dotare care merita mentionata. In plus, dotarea cu cilindru cu gaz care ajuta la reglarea inaltimii scaunului.Baza acestui scaun de birou a fost realizata din nylon. Acest scaun de birou a fost proiectat sa sustina maxim 90 kg.

Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu functie de reglare a inaltimii sezutului si reglare a spatarului in diverse pozitii. Functii mecanism:
1. reglarea inaltimii sezutului (B)
2. reglarea spatarului cu ajutorul unui surub de prindere in diverse unghiuri fata de sezut. (A)
3. rotatie sezut

Dimensiuni scaune de birou Golf LX:

a) Inaltime scaun: 102-116 cm

b) Adancime sezut: 45 cm

c) Inaltime sezut: 45-59 cm

d) Latime scaun: 63 cm

e) Inaltime spatar: 55.5-62 cm

f) Latime sezut: 46.5 cm

g) Diametru baza: 60 cm

h) Adancime scaun: 59 cm

                                                                                    i) Latime spatar: 44 cm

 

Garantie scaun birou: 2 ani

30 alte produse in aceeasi categorie: