Scaun bucatarie ER560

  • Tapiterie- Piele ecologica
  • Kg sustinute-100 kg
  • Garantie-3 luni

Mai multe detalii

Stoc limitat

  • Pret estimativ curier Bucuresti: 19.2 lei
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 20.4 lei

111,00 lei

-15%

130,59 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Tip ScaunFix
Greutate sustinuta100 kg
TapiteriePiele ecologica
CadruOtel vopsit

Mai multe informatii

Scaun bucatarie ER560 este un scaun cu un design modern, potrivit bucatariilor de ultima generatie. Datorita picioarelor sale cu o forma neconventionala, scaunul este exact ceea ce aveti nevoie pentru a aduce un plus de stil in casa dumneavoastra.

Datorita designului neconventional, acest scaun poate fi integrat destul de bine si intr-un bar sau restaurant. Fiind realizat dintr-un material de calitate ce imita pielea de sarpe, scaunul este foarte confortabil si asigura un sezut fara riscuri de alunecare.

Picioarele scaunului de bucatarie sunt realizate dintr-o structura metalica vopsita cu negru mat in camp electrostatic. Este un scaun foarte confortabil si foarte sigur, neexistand riscul de a aluneca de pe el.

Acest scaun de bucatarie ce poate sustine o greutate de pana la 100 kg este o buna alegere pentru familiile moderne, care nu traiesc in trecut si care stiu sa aprecieze ceea ce este nou si de bun gust.

Dimensiuni scaun bucatarie:
Inaltime spatar: 92 cm
Inaltime sezut: 46 cm
Latime spatar: 42 cm
Latime sezut: 43 cm
Adancime sezut: 50 cm
Grosime sezut: 7 cm

Garantie Scaun bucatarie ER560: 3 luni

Produsele care se afla in categoria Lichidari stocuri au garantie 3 luni deoarece au fost prezentate la o expozitie de mobila si apoi au revenit in depozitul nostru. 

30 alte produse in aceeasi categorie: