Saltele cu spuma

Se afiseaza 1-24 din 249 produs(e)

Saltele ortopedice cu spuma sunt construite in asa mod incat au ca principal rol oferirea unui suport suplimentar corpului si un confort deosebit pentru cei care au dureri de spate sau alte boli care se manifesta prin durerea sistemului osos. Unele din cele mai bune saltele de acest tip de pe piata sunt cele cu spuma poliuretanica. O caracteristica importanta pentru o saltea din spuma poliuretanica este densitatea. Ea stabileste nivelul de suport pe care ti-l ofera salteaua. Pentru ca sunteti importanti pentru noi va punem la dispozitie unele dintre cele mai bune saltele ortopedice de pe piata la cele mai bune preturi.

Aceste saltele cu spuma sunt realizate cu un miez din spuma, dezvoltat pentru a asigura o odihna buna. Spumarea acestor saltele este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate. Densitatea mare a spumei este o conditie prealabila pentru ca salteaua dumneavoastra de spuma, sa fie de calitate.Saltelele Drimus au o densitate minima de 25 kilograme pe metru patrat, evitand tasarea prematuraa produsului. Acesta este primul obiectiv al saltelelor din spuma - asigurarea durabilitatii si a odihnei bune. 

la noi gasiti saltele memory, cu spuma poliuretan, spumă cu memorie si diferite dimensiuni - 180x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm etc.  

Ce avantaje au aceste saltele pat cu spuma? 

Performanta garantata - unul din cele mai importante avantaje saltea cu spuma

Densitatea spumei asigura faptul ca salteaua din spuma garanteaza un suport bun, dar exista mai multe avantaje. In general, saltelele din spuma sunt confortabile si respirabile, astfel incat sa asigure un repaus odihnitor.

Alegeti de la noi saltele cu grad diferit de fermitate, cu memory latex, saltele superortopedice, memory foam, protectii saltele.   

Utilizare pe mai multe suprafete

Unul dintre marile avantaje ale cumpararii unei saltele din spuma este faptul ca se potriveste oricarui tip de baza. O puteti folosi pe o baza tapitata sau pe un alt material din care este confectionat patul sau canapeaua. 

Potrivite pentru utilizare pe termen lung

Saltelele din spuma regasite pe site-ul nostru, sunt concepute pentru a fi utilizate pe o lunga perioada de timp. Este recomandat sa le intoarceti de 3-4 ori pe an. Aceastaintretinere corecta va face ca salteaua sa-si poata prelungi durata de viata.

Vedeti si saltele din latex, saltea pocket memory, saltea cu arcuri, saltea spumă, cu fermitate medie sau mare, husă detașabilă.


Mai putine alergii

Spuma din care sunt confectionate saltelele, nu permite dezvoltarea acarienilor. Aceasta problema se intalneste frecvent la saltelele din alte materiale, iar multe persoane sunt afectate de alergii la acestia, insa nu cunosc faptul ca salteaua le aduce aceasta problema, de aceea se recomanda schimbarea cu una din spuma.

Cat costa saltelele cu spuma?

Saltelele din spuma, regasite pe site-ul nostru, asigura un pret economic. O optiune perfecta daca sunteti in cautarea unei saltele bune, la un pret accesibil. In plus fata de toate acestea, saltelele din spuma sunt pregatite pentru orice nevoie. Un exemplu in acest sens il reprezinta persoanele care petrec mult timp in pat, acestea avand nevoie de un suport bun pentru coloana.

Descoperiti preturi avantajoase pentru saltele cu spuma si arcuri individuale, saltea pocket, saltea basic, super ortopedica etc. 


Cum alegem saltelele cu spuma?

Este important de stiut cate persoane vor dormi pe saltea. De asemenea, fermitate pe care o doriti conteaza. Cum va place sa fie o saltea? Pufoasa, intermediara sau dura? Pentru a intelege mai bine care varianta va avantajeaza, va trebui sa va amintiti cum a fost experienta anterioara cu alte saltele, pe ce baza o veti pune, fizionomia si chiar si varsta. Motivele? O persoana cu kilograme in plus, va avea nevoie de o saltea mai ferma, iar cineva care are peste 70 de ani si va petrece mai mult timp in pat, una pufoasa.

Puteti alege de la noi saltele memory foam, saltele cu spuma, 160x200 cm sau alta dimensiune, saltele cu arcuri individuale, spuma memory etc.

Daca sunteti unul dintre cei care prefera caldura atunci cand dorm si sufera de transpiratie excesiva (mai ales in timpul verii), acest punct va fi mai mult decat important. Saltelele din spuma permit o circulatie buna a aerului, astfel, se reduce transpiratia, indiferent de anotimp. Dimensiuile saltelei sunt cele care va ghideaza in a face o alegere. Este important sa se ia in considerare spatiul din incaperesi dimensiunile bazei (pat, canapea). Marcati latimea si lungimea suprafetei unde doriti sa o puneti si veti vedea cat de mare trebuie sa fie salteaua.

Catalogul Drimus are o colectie de modele de saltele care variaza in functie anumite criterii, cum ar fi dimensiunile. Ne dorim ca acestea sa poata fi cumparate de toate categoriile, de aceea costurile pe care le veti regasi pe site-ul nostru, sunt potrivite multor tipuri de buget. La Drimus, nu vrem sa alegeti salteaua tinand cont de pret, ci salteaua care acopera cu adevarat nevoile dumneavoastra. Prin urmare, va reamintim ca avem o mare varietate de metode care se adapteaza multor tipuri de preferinte.

Produsul a fost adauga in lista de dorinte