Perna Memory Latex 38x65

  • Producator-Minet
  • Tip- Perna latex
  • Umplutura-Latex
  • Husa-Bumbac
  • Lavabila-La 30 grade Celsius
  • Tratament antialergenic-Da
  • Produsul nu mai face parte din oferta curenta

Mai multe detalii

  • Pret estimativ curier Bucuresti: 16 lei
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 16.7 lei
de la 11,26 lei/lună.
Avans pe gustul tău
popup icon

telefon comenzi

Date tehnice

Dimensiune38 x 65 cm
UmpluturaLatex
TipPerna Memory
MaterialBumbac
BrandMinet

Mai multe informatii

Perna latex 38x65, cu o inaltime de 12cm, are o forma ergonomica, anatomica si ortopedica. Perna este automodelanta, este un suport elastic ce preia forma gatului si a capului, facilitand astfel o irigare corecta a muschilor si a creierului, eliberand punctele de presiune si relaxand zona cervicala.

Este o perna anatomica realizata 100% din latex, un material natural (cauciuc) ce provine de la arborele de cauciuc Heva Brasiliensis. El este format din milioane de celule intercomunicante (un gram de latex contine aproximativ 500 milioane de celule) legate intre ele intr-un sistem de retea, optimizate prin perforatii cilindrice de aerisire realizate in blocul de latex. Datorita acestei structuri latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea rapida a umezelii.

Avantajele pernei latex 100% cu forma anatomica:
- flexibilitate perfecta

Latexul este cel mai elastic material din natura – el isi reface forma initiala dupa deformari multiple si continue. Perna nu se aplatizeaza in timp, isi pastreaza volumul.
- suport optim ortopedic si anatomic al corpului

Fiind un suport automodelant, reduce punctele de presiune inalta ce ingreuneaza circulatia sanguina, elibereaza punctele de presiune, asigurand cel mai confortabil si sanatos somn.
-caracteristici intrinseci antibacteriene, antiacariene si antialergice

Este o perna antialergica, latexul prin caracteriscile sale nepermitand dezvoltarea microorganismelor, fiind astfel ideala persoanelor sensibile sau alergice.
- autoventilatie superioara si controlul umiditatii.

Datorita structurii latexului de celule deschise si a multiplelor canale verticale se asigura o autoventilatie naturala, iar umezeala este preluata si disipata rapid. Miscarile corpului in timpul somnului provoaca un efect de pompare ce implica o circulatie a aerului constanta.
- antisufocanta

Latexul este un material antisufocant, el fiind permeabil la aer si permitand circulatia acestuia prin interiorul compozitiei spume.
- durata mare de viata

Datorita gradului mare de elasticitate al latexului, perna isi pastreaza proprietatile initiale, latexul fiind practic indeformabil.

Perna latex 38x65 are o husa alba tip tricot din bumbac 100%, husa ce prezinta o serie de avantaje:
- este tricotata, avand astfel o elasticitate permanenta
- asigura un transport perfect al umezelii, pastrand pielea uscata, fara transpiratie
- este lavabila la 30 grade Celsius.

Datorita caracteristicilor deosebite ale latexului, perna antomica confectionata din acest material natural este ideala pentru orice persoana ce isi doreste un somn odihnitor si sanatos.

19 alte produse in aceeasi categorie:

{* *}