Pantofar GN Zipper

  • Structura- Material textil, metal
  • Dimensiuni- Lungime 61 cm, latime 30 cm, inaltime 175 cm
  • Kg sustinute- 3 kg / raft
  • Garantie- 2 ani

Mai multe detalii

In stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: 16 lei
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 19.5 lei

159,00 lei

de la 13,25 lei/lună.
Avans pe gustul tău
popup icon

telefon comenzi

Date tehnice

Tip Mobilier HolPantofar
Garantie2 ani

Mai multe informatii

Pantofarul GN Zipper este realizat din material textil si rafturi metalice. Acest pantofar poate fi amplasat in balcon, pe hol sau in debara. In el va puteti tine pantofii, papucii, setul de curatare pentru incaltaminte. Fiecare raft sustine 3 kg.

Un plus al acestui pantofar este ca atunci cand nu il folosim se inchide cu ajutorul fermoarului, astfel impiedicand depunerea prafului pe incaltaminte.

Pantofarul textil are 10 rafturi pentru depozitarea hainelor si a incaltamintei dvs. Dulapul este confectionat din material respirabil iar inchiderea se face cu 2 fermoare. Dulapul se asambleaza si demonteaza rapid putand fi instalat atat in casa cat si calatorii pentru textile si incaltaminte. Dulapul are in componenta si doua cutii de depozitare. Puteti depozita de asemenea prosoape, tricouri, pulovere, sosete si bineinteles incaltaminte. Caracteristici : - Asamblare si demontare rapida; - Tesatura respirabila; - Inchidere cu 2 fermoare; - O buna stabilitate datorita tevilor de otel si conectorilor robusti din plastic. Material: tub metalic, material textil, fermoar - Culoare: antracit

Dimensiuni pantofar textil cu fermoar:

Lungime: 61 cm

Latime: 30 cm

Inaltime: 175 cm

Garantie pantofar: 2 ani

30 alte produse in aceeasi categorie:

{* *}