Pantofar 3 usi Gri lucios cod 8797

  • Material-MDF lucios si PAL
  • Dimensiuni-Latime 80 cm, adancime 25 cm, inaltime 109 cm
  • Capacitate maxima-24 perechi
  • Garantie- 2 ani

Mai multe detalii

In stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: Gratis
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 37.7 lei

449,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Capacitate maxima24 perechi
Dimensiune pantofar25 x 80 x 109 cm
Numar usi pantofar/comoda3
Culoare pantofar/comodaGri lucios
Tip Mobilier HolPantofar
CadruPAL
MaterialMDF Lucios si PAL
Garantie2 ani

Mai multe informatii

Ar fi interesant de facut un studiu in legatura cu numarul mediu de perechi de incaltaminte care se afla la vedere, mai mult sau mai putin in ordine, in holul de la intrarea locuintei unei persoane care locuieste singura. Sau a unui cuplu. Sau a unei familii, cu unul sau doi copii. Pentru cei care locuiesc intr-o casa mare, problema nu este atat de stringenta, solutiile fiind la indemana. Simplul fapt ca spatiul este generos va face sa para ca pantofii nu te impiedica la fiecare pas.
Pentru ceilalti insa, care locuiesc, de pilda, la bloc, lucrurile pot fi deranjante. Si, desigur, cea mai simpla solutie pentru a scapa de aceasta sursa constanta de stres este un pantofar.

Suntem incantati sa va prezentam un vis al oricarei doamne sau domnisoare ce poate deveni realitate. Sau cel putin o parte dintr-un vis, desigur. Nu doar un pantofar ci unul dintre cele mai incapatoare si mai inteligente pe care vi le punem la dispozitie.
Pantofarul este adaptabil in aproape orice locuinta, datorita felului in care este conceput. Nu doar ca are o capacitate utila mare, dupa cum se vede, in fiecare dintre cele 3 compartimente, dar este si foarte ingust, astfel ca se poate lipi de orice perete. In sistemul de deschidere pe verticala al usilor consta, de fapt, principala lui calitate. Este deosebit de practic si de functional pe spatii mici.

Pantofar 3 usi gri luicios produs in Italia, este ideal pentru spatiile de depozitare a pantofilor.  Datorita faptului ca este ingust, se poate monta in spatele usii la intare, castigandu-se astfel spatiu pretios.

Sistemele interioare de sustinere a pantofilor sunt elegante, vopsite, si realizate din bare din PVC elastic.

Este un pantofar realizat din MDF lucios culoare gri, cu structura din Pal de culoare alba, ce-i confera un aspect atractiv.

Acest pantofar 3 usi are o capacitate de maxim 24 perechi de pantofi (pantofii marimea 45 sau cei cu tocuri de 10 au nevoie de mai mult spatiu). 

Dimensiuni pantofar 3 usi gri lucios:

Latime: 80 cm

Inaltime: 109 cm

Adancime: 25 cm

Feroneria si intructiunile de montaj sunt incluse in colet. Montajul acestui pantofar se face foarte usor, pe baza schitei de montaj.
Atentie: Pantofarul trebuie prins in perete!

Garantie pantofar: 2 ani

24 alte produse in aceeasi categorie:

Descarcari