Categorii

oferte back to school

Ai -10% Reducere la toata Gama de produse pentru copii.

Foloseste codul back2school in cosul de cumparaturi si pretul va fi scazut automat cu 10%.

Campania se termina pe 15 septembrie. Grabeste-te!

Incepe scoala si copilul tau are nevoie de un birou nou sau un scaun de birou nou? Gasesti la noi o multime de modele frumoase, colorate, ergonomice, cu tetiere, posibilitate de ajustare pe inaltime, cu mecanism TILT de inclinare usoara a spatarului. Comanda de la noi un scaun de birou nou pentru scolarul tau si asigura-i un start bun la invatatura in anul ce urmeaza. 

scaune birou copii

Campania noastra Back to School isi propune sa vina in ajutorul parintilor, la inceput de an scolar, cu scaune si birouri ce au un raport foarte bun calitate-pret.

Scaunele si birourile din oferta noastra sunt proiectate avand in minte lumea celor mici. Acestea au culori vii, sunt pracice si rezistente, deoarece achizitionarea unui scaun sau birou pentru copii va fi un beneficiu atat pentru moment, cat si pe termen lung.

Pe site-ul Drimus.ro gasiti tot ce aveti nevoie pentru spatiul de studiu al copilului dumneavoastra: de la birouri si scaune pentru prescolari la cele pentru adolescenti, dar si diverse solutii pentru depozitare.

Iata cele mai bune oferte Back2School 2021!

Veri

Rasfoiti si celelalte produse pentru copii si adolescenti din oferta noastra.

Nu uitati sa folosi codul de reducere special back2school pentru discount 10%. 

Drimus doreste tuturor scolarilor Succes in noul an!