Mobilier dormitor

Se afiseaza 1-24 din 106 produs(e)

Alegerea unui mobilier de calitate, pentru un dormitor, poate fi o sarcina ce ar putea duce la pierderea multor saptamani in cautarea lucrurilor preferate pentru aceasta zona a casei. Este mai bine sa alegi cu grija inainte de a cumpara, astfel incat sa fii multumit si incantat de ceea ce ai ales. Mobila de dormitor este o investitie lunga, care ar trebui sa reziste testului timpului.

Patul dintr-un set dormitor


Este regele fiecarui dormitor. Acesta se mandreste cu dimensiunile si compozitia sa. Trebuie insa, sa-l alegeti in functie de spatiu, daca doriti sa fie pe mijloc sau lipit de perete. Incaperile mai reduse ca dimensiuni, pot gazdui un pat care sa fie asezat langa perete.Prima indeletnicire a patului o reprezinta bineinteles, odihna. Cu toate acestea, nu trebuie sa neglijati aspecte cum ar fi alegerea cuverturilor de pat, a plapumilor, pernelor sau chiar a tabliei. Gasesti la noi pat tapitat, seturi living care arata minunat langa plante şi ghivece, scaune pentru  servirea mesei, oglinzi baie si altele. 


Dulapul (poate fi cu set dormitor)

Garderoba este un alt mobilier dormitor indispensabil in orice camera, avand functionalitatea de a aseza lucruri in dulap, pentru a facilita viata celor ce dorm in dormitor. Usi glisante, balamale, sertare, rafturi, acestea contribuie la o buna organizare a hainelor. Combinatiile de forme, culori si modele sunt variate, existand posibilitatea nu numai de a opta pentru o structura deja definita, ci si pentru dulapurile facute pe comanda, in dimensiuni personalizate. Iti recomandam  dulap cu usi glisante,  seturi mobilier,  paturi copii si paturi continentale. 


Comode tv si  mobilier living - oferte speciale


Acestea sunt complementul perfect pentru oricine doreste sa ofere dormitorului un caracter functional si atractiv din punct de vedere estetic. Aceste piese sunt extrem de practice, in ciuda simplitatii designului lor si pot contribui, de asemenea, la frumusetea camerei. Numarul mare de modele, forme, dimensiuni si culori fac dificila alegerea lor, ca o piesa cheie in estetica unei camere. In magazinul nostru online, veti gasi comode, la cel mai bun pret.

Perne decor si pilote - pentru minunate  idei de amenajare

Posibilitatile sunt practic nelimitate: perne clasice, cu spuma, pilote de vara, iarna, din materiale diferite, cu umpluturi variate. Combinatia pernelor de diferite dimensiuni, poate oferi dormitorului un design aparte. De asemenea, pernele si pilotele sunt esentiale in orice incapere, nu neaparat pentru estetica, ci pentru o odihna corespunzatoare.

De la noi, puteti comanda  comoda noptiere,  biblioteci si etajere,  mese de bar,  paturi supraetajate copii,  mobilă de birou si  set mobila dormitor. 
Somiera

Fie pentru un pat mai mic sau unul king size, acest element este capabil sa ofere beneficii saltelei si implicit, structurii patului. Somiera permite o buna circulatie a aerului, fiind plasata peste placaj, inainte de fi pusa salteaua. O somiera are un caracter unic si este perfecta pentru toate tipurile de dormitoare, indiferent daca sunt moderne, clasice. Vedeti cele mai bune preturi pentru  mobilă living,  scaune gaming si  mobilier baie,  mobilier bucatarie si pat 160x200 cm dulap. 


Saltele și accesorii

Saltelele arata simplu pe exterior, dar sunt asamblate dintr-o gama larga de materiale posibile. Acestea sunt structurate cu sisteme complexe care includ componente concepute pentru a ajuta utilizatorii sa doarma confortabil. Cele mai populare saltele de pe piata contin materiale precum spuma de memorie, aceasta fiind extrem de aleasa de catre clienti, datorita beneficiilor multiple ce conduc la un confort sporit.In magazinul nostru online, saltelele vin tratate cu anumite substante ce impiedica aparitia acarienilor, acestia fiind des intalniti in cazul saltelelor ortopedice.

Va invitam sa descoperiti si ofertele noastre pentru  mobilier camera,  lenjeriile de pat,  scaune de birou,  pat dormitor si minunatele  coltare de bucatarie. De ce pat aveti nevoie? -  pat 160x200 cm sau alta dimensiune? Vedeti ofertele noastre. 

Intrebari frecvente


Cum alegi mobilierul pentru dormitor?

Amenajarea unui dormitor implica o serie de decizii, legate de piese de baza, cum ar fi pat, noptiera, comode, dulap. Apoi, este necesar sa se completeze camera cu accesorii, cum ar fi lampi, oglinzi, covoare, printre alte detalii. Nu este necesar sa umpleti dormitorul cu toate tipurile de mobilier de dormitor disponibile pe piata. Prin simplul fapt de a combina mobilierul de baza cu accesoriile adecvate, aveti garantia de a va bucura de un spatiu de locuit, elegant si functional.

Ce mobilier sa alegi pentru un dormitor modern?

Cel mai bine e sa alegi strictul necesar – pat, dulap, comoda si noptiere. Acestea pot constitui un mobilier modern, nu trebuie sa aglomerezi inutil, chiar daca dispui de un spatiu generos. Pentru un plus de unicitate, alege sa decorezi cu un tapet, pe peretele unde se afla patul, plante in ghiveci si draperii in culori ce induc o stare de linistire.

Care sunt preturile pentru mobilier dormitor?

In functie de dimensiuni, model, culori, finisaje, preturile variaza. Cel mai bun mod de a compara preturile este mediul online. Noi, cei de la Drimus, va punem la dispozitie o gama variata de obiecte pentru mobilarea dormitorului, piesele fiind extrem de accesibile oricarui tip de buget.

Produsul a fost adauga in lista de dorinte