Masa sticla cafea 934

  • Structura-Otel cromat
  • Blat-Sticla transparenta
  • Extensibila- Nu
  • Dimensiuni-Latime 60 cm, lungime 100 cm, inaltime 44 cm
  • Garantie- 2 ani

Mai multe detalii

In Stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: 27.8 lei
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 29.0 lei

199,00 lei

-51,00 lei

250,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Tip MasaMasa cafea
BlatSticla
Forma masaMasa ovala

Mai multe informatii

Masa sticla cafea 934 este o masuta moderna si rezistenta ce se va integra cu usurinta in livingul sau bucataria dumneavoastra.

Blatul masutei cafea este din sticla temperata cu o grosime de 8mm, cu canturi normale. Geamul temperat este de pana la patru ori mai rezistent la zgarieturi sau socuri mecanice decat un geam obisnuit. Acest tip de geam este obtinut in urma trecerii unui geam obisnuit printr-un procedeu special de tratare termica prin care el este adus la o temperatura de 680 grade Celsius si apoi este racit rapid. Consecinta este obtinerea unui geam intarit, mult mai rezistent.

Blatul mesei are o forma ovala, este transparent si are pe margine un model de culoarea oului de rata ce urmareste forma ovala a blatului, model realizat prin vopsirea sticlei. Vopseaua folosita este o vopsea speciala pe baza de apa ce are o rezistenta in timp mult mai mare decat cea a unei vopsele obisnuite.

Masa cafea 934 este prevazuta cu picioare din lemn de culoare inchisa (wenge) ce ii confera stabilitate si o incadreaza perfect intr-un living mobilat cu lemn masiv, dar designul modern o poate plasa foarte usor si intr-un living cu mobilier modern cu aceeasi cromatica ca si masuta.

Masa din sticla prezinta o polita functionala pentru depozitarea revistelor sau a unor obiecte de design interior. Polita este din aceeasi sticla temperata ca si blatul mesei, are o forma dreptunghiulara si un model de culoarea oului de rata si alb, model creat prin vopsirea sticlei.  Cantul sticlei este normal.

Polita se prinde de picioare si de blatul mesei printr-un sistem modern cromat.

Dimensiuni masa cafea:
Inaltime polita -27 cm
Inaltime- 44 cm
Latime - 60 cm
Lungime -100 cm

Garantie : 2 ani

28 alte produse in aceeasi categorie: