Reduceri! Masa sticla Mareste

Masa sticla

  • Structura-Otel cromat
  • Blat-Sticla transparenta
  • Extensibila- Nu
  • Dimensiuni -Latime 80 cm, lungime 130 cm, inaltime 75 cm
  • Garantie- 2 ani

Mai multe detalii

In Stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: Gratis
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 46.3 lei

349,00 lei

-51,00 lei

400,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Masa pentru4 persoane
BlatSticla
Forma masaMasa dreptunghiulara

Mai multe informatii

Masa sticla B918 este o masa rezistenta si fiabila ce va da un aer modern camerei in care decizi sa o amplasezi si va crea iluzia de spatialitate datorita blatului din sticla. O masa neutra din punct de vedere coloristic, putand fi integrata foarte usor in orice living sau bucatarie.

Masa B918 are un blat din sticla transparenta temperata cu grosimea de 10mm. Forma blatului este dreptunghiulara, blatul avand marginile ondulate si cantul rotunjit.

Sticla din care este confectionat blatul este o sticla temperata, cu o rezistenta foarte mare comparativ cu o sticla obisnuita. Ea este obtinuta prin trecerea unei sticle obisnuite printr-un procedeu de tratare termica prin care este adusa la o temperatura de 680 grade Celsius si apoi racita rapid. Consecinta este obtinerea unui geam intarit, de calitate superioara si rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice mult marita.

Masa sticla are o structura metalica cromata ce-i confera stabilitate.

Masuta are o polita functionala din sticla, prinsa intr-un cadru cromat. Geamul din care este confectionata polita este un geam sablat cu model dungat, avand grosimea de 6mm. Geamul sablat se obtine prin trecerea unui geam obisnuit printr-un procedeu de matuire ce consta in suflarea cu un nisip special pe suprafata geamului, rezultand un geam mat.

Dimensiuni masa sticla:
Lungime – 130 cm
Latime – 80 cm
Inaltime – 75 cm

Garantie masa sticla: 2 ani.

5 alte produse in aceeasi categorie: