Categorii

Oferte speciale


Reducere: DOAR 199 lei pentru masa plianta. VEZI MODELE

Modele de masa plianta

Bucuria de a sta confortabil la masa este egala fie ca stai la o masa normala, fie ca folosesti masa plianta de bucatarie. Mobilierul flexibil, pliant este ideal in bucatarie. Printre ele si masa plianta de bucatarie care iti ofera senzatia de confort si spatiu.

Excelent in cazul unora dintre aceste mese pliante de bucatarie este faptul ca acestea pot fi folosite partial, in timp ce lateralele se indoaie ramane functionala doar o parte din suprafata mesei.

Ne-am gandit la nevoile tale si iti venim in ajutor cu o gama diversificata pentru categoria masa plianta, la cele mai avantajoase preturi.?

Masa plianta din lemn de fag, masa pliabila cu blatul din pal melaminat. Masa plianta usor de intretinut care ofera confort si functionalitate.

Masa plianta in culorile fag, cires sau wenge.?

Modele de masa plianta:

Masa plianta model Practic

Masa plianta model MD1

Masa plianta model Util

Masa plianta 8 persoane

Masa plianta cu usa

Masa plianta cu sertar

Masa plianta de bucatarie

Masa plianta 12 persoane

Masa plianta 10 persoane

Masa plianta 10 persoane

Masa plianta din pal

Masa plianta din lemn

Prin intermediul modelului de masa plianta cu usa si sertar se obtine o masa foarte utila pentru cei ce isi doresc o masa bucatarie, sau in living, dar, ei nu dispun de spatiu suficient sau nu vor sa isi ocupe spatiul din incapere cu o masa. Masa plianta cu usa si sertar se pliaza si se poate depozita cu fara nici un fel de problema intr-un colt al camerei. Masa plianta cu usa si sertar este ergonomica, ea ocupa foarte putin loc in pozitie pliata. Aceasta masa se mai poate folosi chiar si atunci cand este stransa, oferind practic o potita ce poate fi utilizata ca si suport pentru diverse obiecte decorative, carti, caiete, reviste etc. Daca extindem aceasta masa, ea ofera un confort foarte mare pentru musafirii ce urmeaza a se aseja in jurul ei, la ea putandu-se acomoda pana la 10, maxin 12 persoane. Mese pliante sufragerie moderne. Masa pliabila pret avantajos. O masa plianta are in general un design destul de simplist pentru a facilita o utilizare foarte usoara si eficienta. Masa rabatabila este genul de mobilier foarte util mai ales pentru cei ce nu dispun de un spatiu foarte generos si in acest caz trebuie sa isi calculeze cu o deosebita atentie absolut toate elementele de mobilier ce urmeaza a utila incaperea respectiva. In acest sens o masa plianta este solutia ideala pentru orice persoana care dispune de un spatiu mic. Masa plianta este o masa foarte practica, fiind usor de manipulat, putand fi montata si demontata foarte usor, dar retinem in primul rand faptul ca ocupa un spatiu foarte mic de depozitare.


{* *}