Masa cafea

  • Structura-Otel cromat
  • Blat-Sticla transparenta
  • Extensibila- Nu
  • Dimensiuni-Latime 60 cm, lungime 108 cm, inaltime 44 cm
  • Garantie- 2 ani

Mai multe detalii

In Stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: 30.7 lei
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 31.9 lei

227,00 lei

-81,00 lei

308,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Tip MasaMasa cafea
BlatSticla
Forma masaMasa ovala

Mai multe informatii

Masa cafea 924 este o masuta moderna cu blat si polite din sticla. Designul sau modern si coloristica o vor integra usor in livingul dumneavoastra. Folosind aceasta masa va puteti bucura de savoarea unei cafele sau puteti servi o gustare pentru musafirii dumneavoastra.

Sticla din care este confectionata aceasta masa cafea este o sticla temperata cu grosimea de 8mm,o sticlace se obtine prin trecerea unui geam obisnuit printr-un proces special de tratare termica prin care el este adus la temperatura de 680 grade Celsius si apoi este racit brusc. Astfel se obtine o sticla de calitate superioara, mult mai rezistenta. Ea devine de pana la patru ori mai rezistenta la socuri mecanice si zgarieturi decat o sticla obisnuita.

Blatul mesei cafea are o forma ovala si este transparent, avand canturi normale.

Masa cafea 924 are doua polite pentru depozitarea revistelor, a telecomenzii sau a unor obiecte mici de design interior. Politele sunt in forma de inimioara si sunt din sticla vopsita, fiind diferite ca si culoare: una are culoarea oului de rata, iar cealalta maro inchis. Sticla are aceeasi grosime ca si blatul mesei – 8mm, este tot o sticla temperata si este vopsita cu o vopsea speciala pe baza de apa ce rezista in timp mult mai bine. Politele sunt cantuite normal.

Suportul mesei de cafea consta in patru picioare metalice cromate care confera o buna stabilitate masutei, face conexiunea intre cele doua polite si blat si care o poate plasa foarte usor intr-un living modern.

Masa de servit cafea 924 este usor de manipulat si asamblat

Dimensiuni masa cafea:
Inaltime polita -23 si 32 cm
Inaltime- 44 cm
Latime - 60 cm
Lungime -108 cm

Garantie masa cafea 924: 2 ani

30 alte produse in aceeasi categorie: