Masa cafea

  • Structura-Otel cromat
  • Blat-Sticla transparenta
  • Extensibila- Nu
  • Dimensiuni-Latime 60 cm, lungime 108 cm, inaltime 44 cm
  • Garantie- 2 ani

Mai multe detalii

In Stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: 30.7 lei
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 31.9 lei

227,00 lei

-81,00 lei

308,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Tip MasaMasa cafea
Blat masaSticla
Forma masaMasa ovala

Mai multe informatii

Masa cafea 924 este omasuta moderna cu blat si polite din sticla. Designul sau modern si coloristica o vor integra usor in livingul dumneavoastra. Folosind aceasta masa va puteti bucura de savoarea unei cafele sau puteti servi o gustare pentru musafirii dumneavoastra.

Sticla din care este confectionata aceasta masa cafea este o sticla temperata cu grosimea de 8mm,o sticlace se obtine prin trecerea unui geam obisnuit printr-un proces special de tratare termica prin care el este adus la temperatura de 680 grade Celsius si apoi este racit brusc. Astfel se obtine o sticla de calitate superioara, mult mai rezistenta. Ea devine de pana la patru ori mai rezistenta la socuri mecanice si zgarieturi decat o sticla obisnuita.

Blatul mesei cafea are o forma ovala si este transparent, avand canturi normale.

Masa cafea 924 are doua polite pentru depozitarea revistelor, a telecomenzii sau a unor obiecte mici de design interior. Politele sunt in forma de inimioara si sunt din sticla vopsita, fiind diferite ca si culoare: una are culoarea oului de rata, iar cealalta maro inchis. Sticla are aceeasi grosime ca si blatul mesei – 8mm, este tot o sticla temperata si este vopsita cu o vopsea speciala pe baza de apa ce rezista in timp mult mai bine. Politele sunt cantuite normal.

Suportul mesei de cafea consta in patru picioare metalice cromate care confera o buna stabilitate masutei, face conexiunea intre cele doua polite si blat si care o poate plasa foarte usor intr-un living modern.

Masa de servit cafea 924 este usor de manipulat si asamblat

Dimensiuni masa cafea:
Inaltime polita -23 si 32 cm
Inaltime- 44 cm
Latime - 60 cm
Lungime -108 cm

Garantie masa cafea 924: 2 ani

30 alte produse din aceeași categorie: