Fotoliu directorial HM Kommodus

  • Tapiterie- Piele ecologica
  • Kg sustinute-115 kg
  • Suport lombar-Da
  • Garantie-2 ani

Mai multe detalii

In stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: Gratis
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 36.7 lei

909,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Tip ScaunRotativ
Greutate sustinuta115 kg
TapiteriePiele ecologica
CadruPolipropilena
Garantie2 ani
Culoare tapiterieMaro
Suport lombarDa

Mai multe informatii

Scaunul HM Kommodus este de fapt un adevarat fotoliu de birou, mobil realizat pentru un plus de rafinament, eleganta si impunandu-se prin design-ul robust, de nota clasica. Acest scaun directorial a fost creat strict pentru confortul dumneavoastra de la locul de munca sau biroul personal de acasa. Realizat din piele ecologica maro, cu exceptia partii din de calitate superioara, scaunul directorial HM Kommodus are baza in stea din polipropilena, bratele umplute cu burete gros si tapitate cu piele ecologica, efectul garantat fiind unul impunator. 

Scaunul directorial HM Kommodus prezinta un cilindru pneumatic ce permite ridicarea sau coborarea, in functie de preferintele dumneavoastra, si un mecanism de balans care va ofera un confort sporit.
Datorita mecanismului Multi-block cu care este dotat acest scaun, inaltimea si pozitia sezutului pot fi ajustate. Acest lucru se realizeaza prin intermediul celor 2 parghi cu care este dotat acest model de scaun.  Pe langa aceasta facilitare, mecanismul Multi-block mai indeplineste si alta functie precum blocarea spatarului in 5 poziti. 

Scaunul sau fotoliul directorial HM Kommodus este alegerea perfecta daca doriti sa va desfasurati programul in cel mai confortabil mod cu putinta impresionand prin design-ul modern.

Dimensiuni scaun directorial:

Latime: 79 cm

Adancime:  62 cm

Inaltime scaun: 117 - 126 cm

Greutate maxima suportata: 115 kg

Garantie fotoliu directorial: 2 ani

30 alte produse in aceeasi categorie: