Fotoliu directorial cu masaj si incalzire HM Pretor

  • Tapiterie- Piele ecologica
  • Kg sustinute-115 kg
  • Garantie-2 ani

Mai multe detalii

In stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: Gratis
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 34.8 lei

879,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Greutate sustinuta115 kg
TapiteriePiele ecologica
CadruLemn

Mai multe informatii

Acum, locul de munca te poti simti ca intr-un spa, cu acest scaun cu masaj prevazut si cu sistem de incalzire.

Fotoliu directorial ergonomic cu functie de masaj HM Pretor este tapitat cu piele ecologica, iar baza din otel acoperit cu lemn, bratele integral din lemn cu insertii de piele ecologica, pentru a crea un pad moale.

Fotoliu directorial cu masaj si functie de incalzire este special creat pentru a va simti confortabil atunci cand desfasurati activitati de birou. Este cunoscut faptul ca statul prelungit intr-o anumita pozitie nu este benefic pentru coloana, dar un scaun cu forme ergonomice poate atenua disconfortul coloanei .

Scaunul direcorial HM Pretor este prevazut cu un piston pneumatic ce va permite usurarea ridicarii si coborarii , precum si mecanism de balans . Acest scaun directorial  poate suporta greutati de maxim 115 kg si are o garantie de 2 ani.
Scaunul directorial este unul rotativ ce permite o rotatie in jurul cilindrului pneumatic de 360 grade.

Un scaun managerial ergonomic cu functii de masaj, scaun cu format ergonomic pentru protectie lombara, sezut bufant iar spatarul inalt potrivit pentru cineva care are 180 cm. Modelul HM Pretor este executat cu fata din piele ecologica de culoare neagra, brate din lemn si stea metalica imbracata in lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare, mecanism de balans si functie de masaj, inclusiv sistem de incalzire.
Bratele scaunului managerial cu masaj sunt din lemn, iar pe partea de contact cu bratele se afla dispuse pe ambele parti un burete pentru o mai buna sprijinire a bratelor dumneavoastra.

Dimensiuni scaun directorial:
Latime spatar: 64 cm;
Adancime sezut: 66 cm;
Inaltime scaun: 112 – 121cm; 
Inaltime sezut: 45 -54 cm.

30 alte produse din aceeași categorie: