Categorii

Tabureti bucatarie

Cu trecerea timpului taburetii si banchetele au ajuns sa fie prezente in orice casa, fiind nu doar estetice ci si functionale.

tabureti

Taburetii pot fi folositi pe post de masuta sau ca bancheta pentru picioare. Daca aveti copii care se joaca si va faceti griji in legatura cu paharele varsate puteti alege tabureti de piele pe care ii puteti curata si intretine usor.

Taburetii pot fi folosti si ca bancheta la capatul patului. Acest tip de bancheta este ideala pentru camerele spatioase. Utilizati tabureti pentru a suplimenta locurile in spatii mici. Daca nu avem prea mult spatiu la dispozitie dar avem multi vizitatori taburetii sunt solutia ideala. Nu uitati ca taburetii sunt mult mai estetici decat scaunele si ii puteti cumpara on materiale similare cu canapeaua.

tabureti

Taburetii sunt recomandati si pentru masuta de machiaj. Fie ca alegeti un taburet micut sau unul mare, imbracat in piele sau tesatura cu picioare rotunjite sau la nivel de podea, modern sau clasic, colorat sau simplu, toate utilizatoarele vor fi incantate. In plus, acesta poate fi transformat in piesa de rezistenta a incaperii, avand rol estetic si functional.

taburete

Nu in ultimul rand taburetii pot fi folositi si ca scaunele pentru hol. Holul este cea mai des intalnita destinatie pentru un taburetdeoarece aceasta incapere solicita un scaunel de sprijin pentru momentul in care ne incaltam.