Categorii

Scaune de bucatarie

Alegerea scaunelor de bucatarie depinde foarte mult de decorul pe care il aveti in casa sau decorul pe care vi-l doriti. Indiferent in ce stil amenajati exista scaune de bucatarie care sa se potriveasca cu casa dumneavoastra.

scaun bucatarie

De cele mai multe ori alegem scaune de bucatarie in functie de spatiul pe care il aveti alocat pozitionarii lor.

Pentru ca aceste scaune de bucatarie vor fi folosite des. Alege scaunele care sunt usor de curatat si mentinut. Scaunele de bucatarie sunt greu de mentinut curate si vor incepe sa se uzeze mai repede decat ar trebui.

scaun de bucatarie

Si bugetul este important atunci cand alegem scaunele pentru bucatarie, cele mai scumpe scaune nu sunt in mod necesar scaunele care vor arata cel mai bine in timp. Scaunele pentru bucatarie au mai multe stiluri:

scaun pentru bucatarie

Formal: stilul formal pentru bucatarie este influentata de moda secolului 18 si include scaune cu spatar inalt sau scaune voluminoase.

Casual: scaune din nuiele sau bambus, sau mobila din fier forjat. Stim sunt doua elemente total diferite dar ambele se potrivesc de minune stilului casual.

scaun

Contemporan: se potrivesc caselor moderne. Aceste scaune nu au brate si au decupaje in spatare, au spatarele rotunjite si sunt imbracate in materiale colorate.