Categorii

Cum cumpar scaun directorial?

Scaunele directoriale sunt la moda inca de cand Hollywood a inceput sa faca filme. Acum se cere de la un scaun sa fie usor, portabil, confortabil si ergonomic. Ce se cauta la un scaun directorial?

- transportul usor

- mobilitatea

- confort

- eleganta si stil

Pentru a cumpara un scaun directorial sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti si cu ajutorul carora sa va ghidati cand cumparati scaunul.

scaun directorial

1. Verificati cadrul

Verificati ca scaunul sa aiba un cadru solid si o baza sigura. In general scaunele directoriale sunt puse pe o rama in X care au o structura rezistenta si stabila.

2. Verificati husa

Cele mai multe scaune au un material pe locul in care va asezati si la fel si in spate. Aceasta poate fi in culori variate. Aveti grija ca scaunul sa fie reglabil si ca acel material in care este imbracat sa poata fi schimbat. Aceasta caracteristica este utila atunci cand doriti sa modificati tonurile si culoarea mobilierului din birou.

scaune directoriale

3. Verificati materialul din care este facut scaunul

Versiunile mai noi de scaune directoriale sunt sustinute de cadre de polipropilena foarte usoare.

Cum repar scaun directorial?

Daca aveti un scaun directorial vechi dar inca utilizabil noi avem cateva sfaturi pentru a-l face sa arate ca noi:

scaun directoriale

- Scoateti husele de pe scaune si spalati-le folosind un detergent bland.

- Pentru margini si cadru puteti folosi un smirghel mediu, acest lucru va da cadrului un efect foarte interesant.

- Foloseste husele vechi ca model pentru huse noi. Le puteti face din denim sau di orice alt material. Nu uitati sa tiviti marginile.

- Daca vreti sa imprimati nume pe scaune puteti folosi sabloanele. Dupa ce ati facut sablonul fixati-l bine pe spatele scaunului, acoperiti cu hartie protectoare restul spatelui scaunului si pulverizati culoarea peste sablon.

- Dupa ce terminati de decorat scaunul nu uitati sa puneti la loc tot ceea ce ati demondat, CEL MAI IMPORTANT: toate suruburile, si clemele de prindere.