Categorii

Top saltele superortopedice

Daca aveti probleme cu spatele va recomandam sa folositi doar saltele superortopedice. Cea comercializata de noi este rezultatul celor mai noi tehnologii in domeniu. Arcurile Bonnel din otel carbon 2,2 mm sunt separate la fiecare 4 randuri de spuma poliuretanica peste care este asezata un strat de spuma poliuretanica.

Urmatorul strat este vatelina si poliuretanul. In plus, acest model de saltea este prevazuta cu doua fete: una speciala pentru anotimpul rece avand o izolatie mai eficienta care mentine mult timp caldura, iar cealalta, de vara, reuseste sa imprime o circulatie a aerului care da permanent o senzatie de racoare.

Credem noi ca v-am oferit deja suficiente motive pentru a lua in calcul achizitionarea unui astfel de model. Si nu uitati: patul ramane cel mai utilizat element de mobilier.

Merita sa investim intr-un somn odihnitor care sa se oglindeasca apoi in randamentul de zi cu zi. Iar daca aveti indoieli ca acest tip de saltea este cel care vi se potriveste, nu ezitati sa ne solicitati o consultatie.

Este gratuita si se bazeaza pe bogata experieta acumulata de-a lungul anilor. In plus, totul se poate rezolva direct din fotoliul dumneavoastra de acasa.