Categorii

Oferte speciale

Sfaturi pentru saltele memory. Cum cumperi saltele memory?

Inainte de a merge la magzinul de slatele si sa asculti sfaturile unui vanzator, afla mai multe citind articolul de mai jos.

saltele memory

1. Asigura-te ca salteaua este suficient de inalta si suficient de densa pentru a iti tine corpul in pozitie perfecta. Cel mai bun mod de a afla este sa varifici ce scrie pe ambalaj. Densitatea ideala este intre 5.3 si 6.2. o saltea mai subtire nu ve va intoarce in pozitia initiala dupa cateva luni de utilizare.

saltele memory

2. Verifica daca salteaua este sensibila la temperatura. Un detaliu care face ca salteaua memory sa fie unica este faptul ca detecteaza temperatura. Cand te asezi pima data pe o saltea memory greutatea corpului va face ca salteaua sa se lase pana cand greutatea ta este distributita pe intrega suprafata a saltelei. Dupa ce te asezi temperatura coprului incepe sa aiba efect asupra materialului facandul mai moale in locul in care temperatura e mai crescuta.

3. Citeste cu atentie informatiile despre garantie. Vezi exact ce se cere atunci cand cumperi. Vei fi probabil responsabil de transport, ambalare etc. Cel mai important este termenul de garantie si firma producatoare. O garantie pe viata de la o firma abia aparuta probabil nu are sens.

saltele memory

4. Cauta teste facute cu alti oameni. De cele mai multe ori testarea saltelelor se face in laboratoare, fara oameni si rezultatul nu este acelais cu cel real. Corpul uman este unic si are un efect diferit asupra materialelor comparativ cu dispozitivele mecanice de testare.

saltele memory

5. Compara preturile pe internet si alege cel mai bun raport intre calitate si pret. Se pot obtine saltele memory de desnitate mare la jumatate de pret fata de cele subtiri si cu garantii similare trebuie doar sa stii unde sa cauti.

Noi oferim saltele memory la preturi foarte bune si de o calitate garantata.