Categorii

Saltele king size si ce trebuie sa stii despre ele.

Termenul de king size pentru saltele face referire directa la dimensiunea saltelei si respectiv a patului in care acesta va fi asezata.

Dimensiunile standard pentru saltele king size variaza considerabil in intreaga lume, ceea ce pot crea probleme in alegerea saltelei potrivite. In plus doua saltele cu aceeasi dimensiune nominala poate varia usor in dimensiunile reale din cauza materialelor de fabricatie, nivelului de umplutura si tipului de sprijin.

Dimensiunea pentru o saltea king size este de 180x200 cm, dar datorita lipsei unei reglementari stricte nu toti producatorii, comenciantii tin cont de acesta dimensiune. Cea mai buna solutie, din pacate ramane masurarea patului si alegerea saltelei in functie de dimensiunile acestuia.

dimensiune saltea king size

Mai trebuie mentionat ca uni producatori pot avea mai multe variante de dimensiuni king size, gen extra-king sau super-king ce pot complica si mai mult lucrurile.

In concluzie recomandarea noastra este de a pierde cat mai putin timp in a dezbate dimensiunea saltelei, si a cere producatorului patului dimensiunile exacte sau in functie de caz in a masura patul, si in a va axa pe calitatile saltelei de care aveti nevoie gen: greutate sustinuta, materiale folosite daca sa fie o saltea tare sau moale etc.

Pentru alegerea saltelei pefecte pentru dvs. nu ezitati sa ne contactati iar departamenul nostru de consiliere si suport va face tot posibilul pentru oferirea celei mai bune oferte pentru dvs.