Categorii

Oferte speciale


Pret saltele cu arcuri


Atunci cand alegi o saltea trebuie sa tii cont de cateva amanunte, cum ar fi: care este diferenta intre o saltea cu arcuri si una cu spuma?

O saltea buna trebuie sa fie neaparat foarte dura?

Si, dupa ce ai cumparat salteaua, cum se intretine ea?

O saltea cu spuma va avea tendinta sa urmareasca forma corpului si sa absoarba miscarile corpului pe saltea. O saltea cu arcuri are un efect de revenire la forma initiala mult mai important (efectul de revenire al arcului la pozitia de echilibru). De preferat este sa adopti principiul continuitatii si sa nu schimbi tehnologia atunci cand schimbi salteaua.
In general o saltea cu arcuri este mai groasa decat o saltea din spuma, dat fiind volumul pe care il ocupa arcurile. Dar atunci cand vorbim de aceeasi tehnologie (arc impachetat, arc biconic, arc continuu, latex sau spuma poliuretanica) pentru aceeasi marca, o saltea mai groasa este sinonima cu mai mult confort (matlasarea este mult mai generoasa) si cu o durata de utilizare mai mare.

Atentie la transport!

Saltelele din latex sau spuma pot fi pliate, dar acele saltele cu arcuri nu. Daca ai cumparat saltele cu arcuri este strict interzisa plierea acesteia. Exista riscul unei deformarii ireparabile a structurii de arcuri a saltelei.

Protejarea saltelei!

Pentru a asigura o igiena corespunzatoare saltelei tale ideal este sa folosesti o protectie de saltea simpla sau rezistenta la lichide, respirabila si usor de curatat si care sa permita spalarea la masina si nu manual.

Evita expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.

In timpul somnului, corpul si spiritul se refac si regasesc energia necesara unei zile noi. Cu cat dormim mai bine, cu atat ne bucuram mai mult de viata. Cercetatorii au scos permanent in evidenta importanta somnului. Organismul este activ in timpul noptii, se regenereaza, isi reinnoieste celulele si o va face cu atat mai bine cu cat somnul nostru este mai linistit. Pentru ca somnul sa fie odihnitor si relaxant alege acum o saltea din oferta noastra de saltele cu arcuri. Saltele cu arcuri constau din tipuri diferite de arcuri si pot fi intoarse pentru a li se extinde durata de viata. De aceea, principalul avantaj al unei saltele cu arcuri este durabilitatea, datorita faptului ca aceste saltele cu arcuri pot fi intoarse. Nu mai sta pe ganduri! Alege acum o saltea cu arcuri din gama noastra de saltele cu arcuri.