Categorii

Saltea lux ortopedica

Saltea lux ortopedica este de un nivel superior fata de salteaua super ortopedica normala, diferenta majora constand in fasia de spuma poliuretanica care este introdusa la fiecare rand de arcuri conferind o rigiditate sporita. Saltea Lux ortopedica are straturile superioare dublate, doua bucati pisla, doua straturi TNT si doua straturi poliuretan.

Saltea Ortopedica Lux are suprafata exterioara complet matlasata, doua butone laterale pentru aerisire si manere pentru o manipulare mai usoara. Aceasta saltea ortopedica lux are doua fete, una pentru anotimp rece cu o izolatie sporita oferind o mentinere a caldurii mai eficienta si una pentru anotimp cald care ofera a circulatie a aerului mai mare conferind o senzatie de racoare.

saltea lux ortopedica

Saltea Lux ortopedica este adresata clientilor care au sau vor sa previna problemele coloanei vertebrale.

Saltea lux ortopedica este de un nivel superior fata de salteaua super ortopedica normala, diferenta majora constand in fasia de spuma poliuretanica care este introdusa la fiecare rand de arcuri conferind o rigiditate sporita. Saltea Lux ortopedica are straturile superioare dublate, doua bucati pisla, doua straturi TNT si doua straturi poliuretan.

Saltea Ortopedica Lux are suprafata exterioara complet matlasata, doua butone laterale pentru aerisire si manere pentru o manipulare mai usoara.Aceasta saltea ortopedica lux are doua fete, una pentru anotimp rece cu o izolatie sporita oferind o mentinere a caldurii mai eficienta si una pentru anotimp cald care ofera a circulatie a aerului mai mare conferind o senzatie de racoare.