Categorii

Oferte speciale

Saltea burete

Daca somnul din timpul noptii nu este suficient, odihnitor corpul nostru nu va functiona la capacitate maxima, un element foarte important pentru a beneficia de un somn de calitate pe durata noptii il reprezinta salteaua. O saltea realizata din materiale de cea mai buna calitate si pe baza unor tehnologii moderne reprezinta garantia unui somn relaxat, linistit.

Deobicei cand cautam o saltea cu burete ne gandim la un singur lucru, si anume cautam o saltea care poate fi rulata. Ce nu se stie este ca in functie de necesitati si de nivelul de confort dorit avem mai multe posibilitati, de exemplu putem alege un top saltea. Diferenta dintre un top saltea si o saltea simpla este data doar de grosime, topurile de saltea variaza ca grosime intre 5 si 10 cm in timp ce saltelele au peste 15 cm.

saltea burete

Un alt lucru mai putin stiu este ca pentru a putea fi rulata salteaua nu trebuie neaparat sa fie doar din burete, ea poate fi si cu spuma memory sau latex. Recomandarea noastra este sa fiti atenti in alegerea saltelei dorite, si sa va ganditi bine la nivelul de confort dorit. Departamentul nostru de relatii cu clientii va sta la dispozitie pentru a va oferi consiliere gratuita in alegerea celei mai bune saltele pentru dvs.. Nu ezitati sa ne contactati.