Categorii

Paturi piele ecologica la preturi reduse!

Paturi piele ecologica – motive pentru care sunt din ce in ce mai cumparate

Cand vine vorba de amenajarea casei se pune intotdeauna accent pe crearea unui ambient cat mai relaxant si practic, spatiul personal fiind foarte important. Va prezentam de acesta data un element cheie in orice locuinta. Patul, in cazul acesta - patul din piele ecologica, cu tetiera captusita, creat special pentru sporirea confortului.

Confortabile

Paturile din piele ecologica sunt ideale pentru serile pentrecute alaturi de cei dragi, cand vrei sa urmaresti un film bun sau cand sa citesti o carte. Acum nu mai trebuie  sa cauti perne pentru toti prietenii. Tetiera moale ii va sustine pe toti.

In voga si in trecut, revin astazi in centrul atentiei creand intotdeauna senzatia de lux si bun gust. Deoarece multe paturi de acest gen au preturi ridicate au pornit numeroase tutoriale DYI pentru pasionati.

Noi avem o oferta de pret variata usor accesibila, fiind posibila chiar si plata in rate. De ce sa nu te bucuri si tu de aceast lux, fara sa-ti faci probleme ca va fi de prost gust sau ca se va destrama in timp?

Alege-l pe cel care-ti place mai mult!

Versatile

Indiferent de culorile, stilul predominant al locuintei tale, paturile noastre se potrivesc oricarui camin.

Cu paturi piele ecologica Drimus nu dai gres!

Sunt usor de intretinut, singura grija fiind probabil o pisica nealintata la timp, deoarece vei petrece cu certitudine mai mult timp in noul tau culcus.

Rezistente

Tapiteria de piele ecologica fac intretinerea paturilor usoara, singura grija fiind probabil o pisica nealintata la timp, deoarece sigur vei petrece mai mult timp in noul tau culcus.

Nu-ti mai faci griji de pete ce intra in tesatura. Folosind produse de ingrijirire a pielii asiguri mai mult luciu si un aspectul nou timp mai mult timp.

Vezi noua gama de - paturi piele ecologica - Drimus!

Reduceri de 24%!!!

Paturi piele ecologica - pentru cei care isi doresc mai mult decat un simplu pat.

Cumpara acum!

Pat piele ecologica SamaraPat piele ecologica cu somiera BonitaPat piele ecologica cu somieran Samanta