Categorii

Paturi Modele paturi

Un intelept a spus candva: "Investeste intr-un pantof bun si intr-un pat bun. Daca nu te afli intr-unul dintre ele, atunci esti cu siguranta in celalalt!"

paturi

Mai intai trebuie sa va acordati timp de gandire pentru a detrmina spatiul disponibil si spatiul de care aveti nevoie pentru un somn linistit. Sfatul nostru: cumparati cel mai mare pat pe care il gasiti, care va place si care se potriveste cu dimensiunile dormitorului.

Aveti nevoie sa va relaxati in timpul somnului si sa stati confortabil in pat fara sa fiti deranjat sau restrictionat. Daca spatiul va pune probleme atunci cautati un pat care sa faca economie de spatiu. Acesta nu va aglomera dormitorul si de cele mai multe ori va avea si sertare de depozitare.

pat

Daca in dormitorul dumneavoastra exista prea multe culori si stiluri diferite, acesta risca sa para aglomerat si dezordonat.

Atunci cand mergeti sa cumparati un pat, trebuie sa aveti intotdeauna in vedere acest aspect si sa cautati un pat care sa se potriveasca cu piesele de mobilier existente deja in dormitor.

paturi

Cu totii visam la un domitor cu un pat mare, asezat elegant pe mijlocul camerei. Un dormitor perfect trebuie sa fie confortabil, comod, practic si sa combine cat mai bine elementele functionale cu cele estetice. De aceea, patul are un rol esential fie ca este cel din dormitorul matrimonial, dormitorul copiilor sau alta camera din casa noastra. Pentru ca ne gandim la nevoile tale iti punem la dispozitie o gama diversificata de paturi pentru dormitor, paturi cu dimensiuni variabile, paturi cu diverse modele, pentru a-l alege pe cel potrivit familiei tale. Nu mai astepta! Comanda acum paturi pentru dormitoare si corpul tau iti va multumi!