Categorii

Idei de mobila ieftina hand made

Mobilierul din paleti este o idee ieftina de decorare a camerelor, aflata la indemana oricui. Daca n-ai mesterit mare lucru si vrei sa spargi gheata poti incepe sa confeectionezi mobila din plaeti de lemn pentru balcon, gadina, terasa si chiar interiorul casei.

mobila ieftina ieftina mobila

mobila ieftina mobila ieftina

Paletii vechi din lemn pot fi transfortmati intr-o multime de decoratiuni si piese de mobilier cu care poti infrumuseta casa si gradina. Ai nevoie de mobila dar nu vrei sa cheltuiesti multpe modelele din comert? Confectioneaza-le singur din paleti vechi.Va dura mai mult dar vei avea piese de mobilier originale si la final vei fi mandru de rezultat. In principiu din plaeti se poate confectiona aproape tot ce iti trece prin cap: etajere, noptiere, masute de cafea, fotolii, bancute, podea etc.

mobila spectaculoasa mobila manual

Mobila ieftina si spectaculoasa facuta manual

De exemplu, o masuta de cafea handmade, realizata dintr-un palet montat pe cateva roti de fier este perfecta pentru un living boem cu accente rustice sau vintage.

mobila dormitor mobila palet Mobila ieftina mobila ieftina

Pasionatii de vinuri de colectie isi pot face rafturi superbe , iar cei care iubesc gradinaritul pot planta flori in jardiniere de lemn facute din plaeti reciclati.

Daca nu ai timp sa iti faci singur mobila, noi venim in intampinarea ta cu mobilier de calitate la cele mai mici preturi. Vezi oferta noastra de mobila ieftina!