Categorii

Cum amenajez mobila pentru dormitor copii

Mai jos v-am pregatit o lista cu cativa pasi de urmat pentru decorarea dormitorului copilului. Stim ca nu este usor sa alegem mobila pentru dormitor copii si de aceea incercam sa va ajutam cu imagini sugestive.

mobila copii

1. Incepi cu zugravitul

Improspateaza rapid camera cu o vopsea unoua pentru pereti, Chiar daca nuantele stridente sunt bune pentru copii acestea ii fac agitati, deci recomandarea noastra este sa folositi tonalitati blande. Alege de asemenea culori complementare pentru mobila dormitor copii si accesorii. Daca nu vrei sa rezugravesti intreaga camera poti vopsi doar un perete.

mobila dormitor

2. Ia in calcul si tapetul

Tapetul poate adauga textura, culoare si un punct de atractie in camera copilului, modelele clasice cu flori, linii sau modele metalice sunt populare in randul tapetului pentru copii.

mobila copii

3. Amenajeaza un loc pentru teme

Chiar daca vrei ca dormitorul copilului sa fie amuzant esti totusi parinte si trebuie sa il canalizezi spre invatat. Aranjeaza un spatiu destinat invatatului cu mobila dormitor copii specifica varstei copilului si o lumina adecvata. Daca copilul este mic va recomandam sa nu lasati calculatorul in camera lui.

mobila copii

4. Adauga mobila pentru copii

Nu trebuie sa schimbi fiecare piesa de mobila din camera ci doar sa adaugi o canapea pentru copii, scaune specifice varstei sale sau alte elemente destinate copiilor.

mobila copii

5. Adauga accesorii unice

Ramele interesante pentru poze, imprimeurile pe pereti si posterele, cuiere amuzante, oglinzi retro, toate acestea pot fi gasite la magazine cu obiecte refolosite la preturi foarte bune. Nu uita sa intrebi si copilul ce prefera.