Categorii

Mobila de bucatarie

Este esential sa te poti misca in voie in bucatarie pentru a gati, a face curat sau a sta pur si simpllu sa te relaxezi. Bucataria este cu atat mai primitoare cu cat lucrurile si obiectele de care ai nevoie sunt mai aproape de tine si mai usor de gasit.

Daca bucataria nu iti indeplineste nevoile este necesar sa schimbi mobila de bucatarie. Poti incepe cu blatul pentru gatit, dulapuri, scaune si sa iti creezi acea bucatarie de care ai nevoie. Pentru a alege corect mobila de bucatarie trebuie sa tii cont de cateva aspecte si noi venim in ajutorul tau cu cateva sugestii:

1. Deseneaza o harta a bucatariei:

mobila bucatarie

nu e nevoie sa fii un designer ca sa poti schita o harta in care sa desenezi obiectele asa cum ai dori sa fie pozitionate. Asigura-te ca adaugi pe aceasta harta si dimensiunile, ia in considerare stilul pentru a fi sigur ca alegi mobila perfecta.

2. Compara materialele:

mobilier bucatarie

mobila de bucatarie vine in mai multe modele si tipuri de material. Mobila din lemn care pastreaza textura naturala este pentru bucatarii rustice, pe cand mobila din metal si lemn poate fi pentru o bucatarie normala sau moderna.

3. Pastreaza functionalitatea incaperii

bucatarie mobila

Cea mai buna mobila de bucatarie este cea functionala dar asta are semnificatii variate pentru fiecare persoana. Daca ai de exemplu o colectie de vase pe care trebuie sa le depozitezi atunci e cazul sa cauti dulapuri incapatoare.