Categorii

Mese si scaune de bucatarie

Daca ai probleme in alegerea meselor si scaunelor pentru bucatarie v-am pregatit o lista cu sfaturi si idei pentru a face cea mai buna alegere:

1. Cand alegi mobila gandeste-te daca iti trebuie pentru gatit, pentru a lua masa in familie sau si pentru petreceri. Pentru cazul in care mobila este folosita pentru ocazii speciale atunci cauta mobila care sa poata gazdui macar 15 persoane. De asemenea trebuie sa fii atent si la celelalte activitati care vor avea loc in bucatarie.

mese si scaune bucatarie

2. Daca alegi mese si scaune bucatarie mari asigura-te ca spatiul iti permite.

3. De obicei forma camerei are legatura cu forma mesei de bucatarie. Pentru o camera mare se potriveste o masa dreptunghiulara lunga. Nu pune multe decoratiuni in camera pentru ca va parea prea incarcata. Pentru camerele mici poti alege mese ovale.

4. Poti crea un spatiu mic intr-un colt cu o masa rotunda si doua scaune. Poate fi un loc pentru conversatie.

mese si scaune bucatarie

5. Nu uita sa alegi mese si scaune de bucatarie placute si care sa se potriveasca cu stilul tau.

6. Asigura-te ca nuantele in care alegi mese si scaune de bucatarie se potrivesc cu restul camerei si stimuleaza o buna dispozitie. Pentru a iti expune personalitatea si stilul poti alege culoarea preferata balansat cu restul culorilor din camera pe care le poti varia cu diverse nuante.

mese cu scaune bucatarie

7. Un important factor de decizie este designul. Nu pune decoratiuni mari in incaperi mici pentru ca le vei face sa para si mai mici. Pentru a face o camera mica sa para mare foloseste culori deschise si lasa lumina naturala sa intre in camera.