Categorii

Preturi mese si scaune

Odata ce bucataria se transforma intr-un spatiu multifunctional aplicarea principiilor ergonomice in proiectarea si amplasarea mobilei pentru a asigura activitati confortabile a devenit din ce in ce mai necesara. Acest aspect este foarte important mai ales atunci cand trebuie sa alegem mese si scaune de bucatarie. Pentru a putea stabili ce model de scaun este potrivit bucatariei tale, iata cateva sfaturi pe care este indicat sa le iei in considerare:

mese

1. Inaltimea scaunelor trebuie stabilita in functie de statura membrilor familiei si marimea meselor de bucatarie. O varianta practica este alegerea scaunelor cu inaltime ajustabila.

2. Stabileste latimea potrivita.

Un scaun este degeaba in bucatarie deca nu permite o asezare confortabila.

3. Asigura-te ca scaunele sustin pozitia corecta a corpului

4. Alege o captuseala de calitate scaunului pentru ca un material placut la atingere va oferi un plus de confort si rezistenta captuselii va mentine aspectul nou al scaunului.

mese

5. Stilul ales pentru mese si scaune trebuie sa fie in armonie cu designul de ansamblu al bucatariei

Un scaun bun reuseste ca pe langa proprietatile ergonomice sa aduca o completare la designul mobilei de bucatarie.

Daca esti in cautare de idei pentru mese si scaune pentru diverse incaperi din casa ta noi te putem ajuta!

mese

Iti oferim o gama diversificata de modele de mese si scaune, fie ca vrei sa faci o schimbare in bucatarie fie in living. Poti alege din varietatea de modele de mese si scaune, material si culori, pe cele potrivite pentru caminul tau la cele mai convenabile preturi. Iti doresti un model clasic sau un model modern? La noi gasesti tot ce iti doresti in materie de mese si scaune