Categorii

Masuta pentru cafea inteligenta

Totul in jurul nostru tinda se devina SMART, si mai ales in casa. Prin urmare, va vom prezenta cateva modele de masuta de cafea inteligente:

1. Surface Tension Arcane

masuta cafea

Este o masuta de cafea high-tech decicata fanilor jocurilor video vechi, mai ales ca vine cu 3 jocuri instalate si suporta 100 de jocuri clasice care pot fi jucate cu aceste controllere retro. Pentru a se apropia cat mai mult de prezent, aceasta masuta are si Windows 7 instalat pentru a putea naviga pe internet in timp ce iti bei cafeaua.

2. Samsung SUR40

masa cafea

Vanduta in special oamenilor de afaceri, reprezinta cea mai noua implementare a tehnologiei Microsoft surface. Mai subtire decat prima, aceasta combina display-ul Samsung cu tehnologia Microsoft's PixelSense, ceea ce permite mesei sa vada fara camere incorporate. Ecranul HD de 40 de inch poate recunoaste mai multe maini si obiecte avand un mare potential in vanzari.

3. Savant ROSIE Touch TV

masa tv

Facand parte din solutiile inteligente pentru locuinte ecranul Rosie Touch TV poate fi montat pe perete ca un TV normal sau inclus intr-o masuta de cafea. Este valabil in modele de 24 sau 40 de inch, iar display-ul este un ecran tactil pentru setarile unei case smart. Sistemul de operare Apple va poate permite sa controlati nu doar dispozitivele audio si video din casa ci si lumina, sistemele de securitate si alte dispozitive.

4. Mozayo Multi-Touch Table

masa HD

Mozayo a produs doua masute de cafea digitale: M42 si M32. M32 este un display HD inclus sub un ecran de sticla rezistenta iar tehnologia PulsIR multi-touch va ajuta sa controlati calculatorul inclus, prin atingere. Masuta are Bluetooth, Wi-Fi, USB si posibiliatea de a conecta o tastatura wireless pentru cazul in care doriti sa controlati masuta de cafea stand pe canapea.

5. Retro Tech Platinum Table

masa lcd

Modelul este cel mai accesibil dintre toate solutiile smart prezentate. Ofera o experienta multimedia completa, cu un desing elegant ce ar putea reprezenta o inovatie mare intr-o casa moderna. Masuta are un monitor LCD, sistemul de operare Windows inclus, tastatura wireless si touchpad.

Va oferim o gama vasta de masute pentru cafea, la cele mai bune preturi.