Categorii

Cum alegem husele pentru saltea

Atunci cand ne dorim huse penru saltea trebuie sa avem in vedere tipurile de huse existente pe piata si particularitatile acestora. In acest sens noi venim cu informatii suplimentare:

- Husele de protectie pentru saltea din lana sunt moi, rezistente si au o calitate superioara protejand salteaua da mizerie si umezeala si regland in acelasi timp temperatura corpului. Aceste huse din lana regleaza temperatura corpului, sunt calduroase si elimina umezeala.

- Husele care contin fibre din bambus sunt materiale usoare si aerisite. Daca transpirati in timpul somnului sau aveti pielea sensibila va recomandam husele cu fibre din bambus. Ajuta la reglarea temperaturii, absorb umezeala in exces si protejeaza impotriva ciupercilor si bacteriilor, mentinand prospetimea placuta.

- Pentru alergici sunt recomandate husele antialergice. Acestea se pot spala la temperaturi ridicate in scopul distrugerii alergenilor inclusiv a acarienilor.

- Husele impermeabile sunt indicate atunci cand exista un risc crescut de a uda salteaua.

- Husele din bumbac protejeaza importiva petelor, umezelii si prafului sunt indicate pe timp de vara cand avem tendinta de a transpira mai mult.